Kto tak naprawdę nas reprezentuje ?

• Thread starter Thread starter nie związkowiec w-wa
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

nie związkowiec w-wa

Gość
Pomóżcie proszę, nastąpiło pospolite ruszenie, ludzie są zagubieni, nie wiemy komu ufać, co z tą Fołtą, :arrow: która nic nie robiła tyle lat, pisała jałowe pisma nic nie wnoszące do meritum sprawy i naszych problemów,jeżdziła na rozmowy do W-wy, wyrzucili ją i nagle media rozmawiają z tą panią, o co tu k...a chodzi ? Nie zapisywałem się do z.z. bo ich działania było g... warte przez wiele lat, to przez nich, zapisy w ustawie o S.C. są takie a nie inne ponoć kosultowano wszystko z nimi. Z.Z. to tylko listek figowy w beztroskich poczynaniach dyrektorów I.C. i całego M.F. Granico wschodnia daj nam wskazówki!

Też nie należę i nie należałem do ZZ pracuję ponad 10 lat ale daję kredyt dla S.Siwego. Czekam na rozwój wydarzeń i niestety :lol: choruję

W dupie mam te smolińskie i inne pindy, które się obraziły bo jak coś się uda to nie na nie spłynie splendor. REPREZENTUJEMY SAMI SIEBIE.

LUDZIE WYOBRAŻACIE SOBIE ZE JESTEŚMY PIERWSZĄ W POLSCE GRUPĄ ZAWODOWĄ KTÓRA ZROBIŁA PROTEST PRZEZ FORUM!!! I WOGÓLE JESTEŚMY PIERWSZĄ SŁUŻBĄ W POLSCE KTÓRA TAK POTRAFIŁA SIĘ ZJEDNOCZYĆ BEZ POMOCY ZZ I BEZ WIDZENIA SIEBIE FACE TO FACE. TO JEST COŚ NIEPRAWDOPODOBNEGO!!!!!

Anonymous napisał:
Też nie należę i nie należałem do ZZ pracuję ponad 10 lat ale daję kredyt dla S.Siwego. Czekam na rozwój wydarzeń i niestety :lol: choruję

czas na Siwego i zapisy do celnicy.pl :-))) bo to oni nas połączyli !!!

Wiele razy na forum słałem posty krytyki ale, ktoś musi nas w Realu reprezentować. Siwy wydaje sie w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem. Nie daltego ze teraz jest potrzebny a potem go kopniemy.... dlatego ze cała ta hołota z ZZ nie ma za grosz szacunku mojego a tym samym poparcia.

Myslę ze jak nas Siwy nie sprzeda będzie OK. Mógłby nowe ZZ utworzyć- osobiście słuze wszelką pomoca. Wirtualnie jesteśmy rewelacyjnym mechanizmem ale koś w realu potrzebny jak juz napisałem

Daję mu kredyt zaufania....

Smolińską słyszałem wczoraj jakby sie komuś tłumaczyła ze nie jej sprawka! Fołta.... ze ona jeszcze ma czelność facjate okazywać w telewizorni?

Sławek- pisz co te cwaniaczki niby zaproponowały

Siwy obiecał, że da komunikat jak negocjacje się zakończą.
Obawiam się, że nic nie zaproponowali, co by było do zaakceptowania. Dlatego jest cisza.

Albo przerwali i z rana od nowa. Dopóki nie osiągną porozumienia to nic nie będą publikować . Chyba trzeba trochę przydusić komara.!!!!!

Back
Do góry