KTO STOI ZA FOŁTĄ I CZYJE INTERESY REPRZENTUJE?

J

JIM

Gość
CZYJE INTERESY REPREZENTUJE FOŁTA? STANĘŁA Z GAJDĄ W JEDNYM RZĘDZIE I SPRZEDAŁA CŁO- UCIEKA W MILCZENIE I KUPCZY NASTROJAMI PANUJĄCYMI W CLE> JEJ OSTATNIA WYPOWIEDŻ NA TEMAT PROTESTU WŁOSKIEGO <JEST SKANDALICZNA ,BIORĄC POD UWAGĘ FAKT ,ŻE POŁOWA POLSKI PRZYSTĄPIŁA DO PROTESTU POWIEDZMY JEJ JASNO -IDŻ PRECZ!!!

Według Siwego ,LIDERZY 3 ZZ działających w CLE ,także umyli ręce Dajcie ich nazwiska ,by dopisać do LISTY HAŃBY zaraz za GAJDĄ I FOŁTĄ ,by było wiadomo z kim się ma do czynienia !!

slawomir.siwy napisał:
Właśnie wróciłem z wyjazdu i od razu odpowiem: O proteście niewiele wiadomo w Federacji ZZSC. Fołta zakonspirowała tą działalność, a na pytanie czy jest protest włoski odpowiedziała negując. Dlaczego taiła rozpoczęcie akcji przed Organizacją, w której jest przewodniczącą? Nie wiadomo.
Liderzy wszystkich trzech "protestujących" Związków z Federacji twierdzą, że nie ma żadnego strajku włoskiego, podobnie zresztą Fołta.
Dlaczego więc ja mam go prowadzić w Opolu? Mimo tego flagi wiszą u nas od piątku, czyli można powiedzieć, że protestujemy w ten sam sposób jak Poznań, Białystok, Kraków i Szczecin.
Wstyd mi za organizatorów. Przepraszam za nich wszystkich protestujących.
Wydaje mi się że Siwy pisał o przewodniczących związków z Federacji te co niby protestują Białegostoku, Szczecina i Poznania.

Back
Do góry