kto rozumie MF

• Thread starter Thread starter stary celnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
S

stary celnik

Gość
Jeśli ktoś rozumie propozycje MF to napiszcie np
1. Czy lata przepracowane już będą brane pod uwagę wg limitu 5 lat?
2.Czy proponowana podwyżka zawiera zagwarantowaną ustawą budżetową czy jest niezależna?
3. Kogo dotyczyć będzie ustawa modernizacyjna wszystkich czy tylko część z nas?

Mam wrażenie że ktoś mnie chce zrobić w konia!

To dlaczego chcecie iść w poniedziałek do pracy skoro nic z tego nie rozumiecie?

Zrozumiecie wtedy jak przejdzecie na emeryturą i będziecie zdychać za pieniądze które otrzymacie!

Jeżeli nie będzie jasno ustalonych wszystkich kryteriów związanych z wysokością podwyżek, emeryturami i możliwościami awansu, to będzie tak jak do tej pory czyli nijak. Wszystko musi być jak najbardziej jasne i klarowne by nie było niedomówień.

Zastanówcie się, jeżeli zrównanie nas ze służbą mundurową to kwestia rozszrzenia jednego zapisu w ustawie a MF chce stworzyć jakiś projekt do 15 maja to znaczy że jesteśmy robieni w balona

Chyba nie ma mądrego na tym forum żeby mi wytłumaczył dlaczego wg MF jest wszystko OK

Skoro mało co z tego rozumiemy i nie mamy wyraźnego reprezentanta, to jaki jest plan na dalszy protest?

ONI nas zmęczą, tak sądzę

Kurde no...dlaczego potrafili SOK-istów dopisać w tydzień do mundurówki a nas zwodzą do 15 maja? Potem cholera nie zdążą i obarczą nas że to my złamaliśmy pakt (chyba Ribbentrop-Mołotow). Nic nie jest jasne i jak podkreśla to Dominik że jest to tylko porozumienie..bezsens. Mam wrażenie że ktoś chce mnie w bambuko zrobić.

Wybacz ale nie uspokoiłeś mnie. Plan się rozmywa. Ale jestem z WAMI
Dobrze jakby ktoś z u czestniczących w rozmowach z MF co nieco nam wytłumaczył
TAK TO CIAGLE BĘDZIEMY SIĘ LICYTOWAĆ KTO BĘDZIE PROTESTOWAĆ W PONIEDZIAŁEK A KTO NIE

Ja rozumiem- nic nie mają do zaproponowania wiec takie śmieci, zapchajdziury nam dają. Czekają do poniedziałku z nadzieją ze jakoś to będzie bo wewnętrzne do biura wrócą z podkulonym ogonkiem, wschód padnie i nas oleją! Rozwiązania do 2011! KPINA

Proponuję ustalić czego oczekujemy aby powrócić do pracy, co chcemy mieć na papierze. Proponuję
Min 1000 zł podwyżki
Konkretna zmiana przepisów w zakresie uprawnień emerytalych

Mnie to wystarcza

Wiadomości TVP1

W trakcie informacji o naszym proteści pokazali łażącego po pasie gościa ze Straży Granicznej. Kiedy oni zaczną nas rozróżniać

TRAGEDIA

Back
Do góry