Kto jedzie na testy 24 stycznia?

Cześć ja również jade do Białej mam prośbe macie może jakieś przykładowe pytania na test oprócz tych co są na stronie w Białej Podlaskiej, moj adres emilia1983@vp.pl

No no widzę entuzjazm wszyscy rwą się do nowej pracy ale to się zmieni jak kilka dni popracujecie w Dorohusku :) już nie będziecie tacy weseli.

Panie Czarku jeżeli to możliwe i ma Pan wolne miejsce na sobotni wyjazd do Białej

Ostatnia edycja:
No no widzę entuzjazm wszyscy rwą się do nowej pracy ale to się zmieni jak kilka dni popracujecie w Dorohusku :) już nie będziecie tacy weseli.

A ja, radzę, aby "przyszli" adepci sztuki celniczej, poczytali troszeczkę "Słownik Interpunkcyjny" i przypomnieli sobie zasady pisowni...bo zjadanie "ę", "ą" i przecinków nie przystoi "elicie celniczych wykształciuchów", przede wszystkim na testach...!
A tak na marginesie, ta praca, to nie taka "piękna bajka"...!:rolleyes:
A później myśli:
[I]"Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku ".[/I]— Janusz Leon Wiśniewski

Do "celasa"- popieram Twoje słowa, lecz pozwolę sobie na dopisanie kilku swoich:
Jak tak pragną tego miodu, niech dostapią tego zaszczytu i zasiądą do wspólnego celniczego stołu, gdzie każdy liczy tylko na spady i wyrywanie sobie okruchów z Pańskiego stołu...Ale później niech nie płaczą i biadolą...!pozdrawiam!

Wiataj panie czarku. mam pytanie jak było na teście.czego one dotyczyły.może pamiętasz jakieś pytania.pozdrawiam

Back
Do góry