Korczowa lub Medyka

badboy84

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
179
Miasto
dziki wschód
[h=1]W Nowym Żmigrodzie zatrzymano TIR-a z papierosami wartymi 2,5 mln złotych[/h]Zatrzymany w Nowym Żmigrodzie TIR przewoził papierosy warte 2,5 mln złotych. To największy przemyt od dwóch lat. Kontrabanda miała trafić na zachód Europy.
Strażnicy graniczni zatrzymali dziś do kontroli w miejscowości Nowy Żmigród w pow. jasielskim samochód ciężarowy renault magnum wraz z naczepą. Kierował nim 56-letni Polak. W kabinie przybywał także drugi mężczyzna - obaj są mieszkańcami Małopolski.

- Funkcjonariusze ujawnili papierosy, które wypełniły prawie całą naczepę. Samo wyładowanie i przeliczenie ich zajęło prawie 10 godzin - informuje mjr Elżbieta Pikor z Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej.

Doliczono się 4,5 mln sztuk papierosów o wartości 2,5 mln złotych.

- Kontrabanda miała trafić na zachód Europy, najprawdopodobniej do Anglii. Jest to największy przemyt zatrzymany na przestrzeni ostatnich dwóch lat na Podkarpaciu - dodaje Pikor.

Trwa przesłuchiwanie zatrzymanych mężczyzn.

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130223/REGION00/130229800

fajne komentarze, napewno zepsuł się rentgen i przejechał, to nie celników wina , to wina nie działającego sprzętu

Mylisz się kolego.
Nasza wschodnia granica jest szczelna (jak na europejskie standardy)
Ten Tir jechał z Rumunii.
Nie był zresztą pierwszy.

Trzeba tu być na miejscu i to widzieć, szczelna na wywozie i przywozie jak durszlag, dla niewiedzących - sito do makaronu.
Jak chcesz zamieszczać posty na tym forum cwaniaczku, to naucz się pisać!!!
Rodzaj specjalnego sita w formie miski lub garnka z podziurkowanym dnem, to DURSZLAK od niem. Durchschlag;-)
A DURSZLAG, to jesteś Ty!

Jak chcesz zamieszczać posty na tym forum cwaniaczku, to naucz się pisać!!!
Rodzaj specjalnego sita w formie miski lub garnka z podziurkowanym dnem, to DURSZLAK od niem. Durchschlag;-)
A DURSZLAG, to jesteś Ty!
Ja jeszcze kończyłem szkołę za okupacji , stąd naleciałości germańskie, ale Ty jesteś już wykrztałciuchem i na pewno znasz znasz więcej języków obcych a co najmniej trzy - dwa w butach i ten swój niewyparzony w gębie, którego używasz w stosunku do innych, pozdrawiam.

Ja jeszcze kończyłem szkołę za okupacji , stąd naleciałości germańskie, ale Ty jesteś już wykrztałciuchem i na pewno znasz znasz więcej języków obcych a co najmniej trzy - dwa w butach i ten swój niewyparzony w gębie, którego używasz w stosunku do innych, pozdrawiam.

Nie będę się zniżał do Twojego poziomu "dialogu" ;-P
Powiem więc krótko .............................
http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0

Moja babcia mawiała: z głupim się nie dyskutuje, głupiemu się ustępuje. Najlepiej jest jednak głupich omijać. Pozdrawiam.
Cieszę się, że zrozumiałeś moja dygresję!
Mądra osoba z tej Twojej Babci!
Szkoda tylko, że Ciebie omijała i nie miałeś okazji często z Nią ..... podyskutować:-P

Cieszę się, że zrozumiałeś moja dygresję!
Mądra osoba z tej Twojej Babci!
Szkoda tylko, że Ciebie omijała i nie miałeś okazji często z Nią ..... podyskutować:-P

Widzę że masz trudności, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, dobrze ktoś kiedyś na tym forum napisał - "większość celnych ma jeden zwój mózgowy i to w dodatku jeszcze prosty" - widzę że należysz do tej grupy, nie pozdrawiam bo i tak tego nie rozumiesz.

Widzę że masz trudności, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, dobrze ktoś kiedyś na tym forum napisał - "większość celnych ma jeden zwój mózgowy i to w dodatku jeszcze prosty" - widzę że należysz do tej grupy, nie pozdrawiam bo i tak tego nie rozumiesz.

Ojjjj Arturze! Widzę, że nie dałeś za wygraną i dalej się pogrążasz;-)
Nie wiem jaki jest Twój problem, ale napewno taki istnieje!
Może chodzi o Twojego małego "ptaka", może żona zdradza, grzybica doskwiera, a może poprostu ..... nikt Ciebie nie lubi!
Czyżby rodzice w dzieciństwie kładli Ci na twarzy plasterek szynki, żeby chociaż pies okazywał do Ciebie sympatie liżąć Ciebie po nosie;-)
A co do mnie, to nie musisz mnie ..... "dowartościowywać" swoimi płytkimi tekstami.
Twój przytoczony cytat o "zwojach mózgowych celników" naprawdę przedni;-) Normalnie zajady mi popękały;-)
Ale akurat, jeżeli chodzi o mnie, to uwierz mi, znam swoją wartoś jako funkcjonariusz, a tym bardziej jako człowiek!
Co do Naszych Babć, to moja (którą bardzo mocno z wzajemnością kochałem) mawiała - "Napluj świni w twarz, to powie, że deszcz pada"!
I to jest mój cytat z dedykacją dla Ciebie!
Mam nadzieje, że to zakończy Nasz "dialog" ...... chociaż znając życie i tak coś odszczekasz;-) Jak nie pod tym, to pod innym "nickiem", którego używasz na tym forum, opluwając celniczy mundur;-P
P.S. Nigdy Ciebie nie pozdrawiałem, więc i teraz nie odejdę od .... normy;-)

Back
Do góry