Konkursy

• Thread starter Thread starter ktosik234
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

ktosik234

Gość
Panie Ministrze może Pan ujawni Forumowiczom przyczyny uniewaznienia konkursów na Dyrektora. Z tego co jest wiadome niezle ludziom poszłona testach a rozmowa (....). No cóż wracamy do gospodarki planowej, centralnie sterowanej. A tak naprawdę wiązałem z Panem nadzieje... znowu BMW?

Wstyd Panu

Widzę że ne ma Pan zamiaru odpowiedziec na zadane pytanie, ale gdyby Pan miał tego czego Pan nie ma to pewnie by Pan cos napisał

Nie było konkursow uniewaznionych. Były takie, gdzie nikt nie osiągnął wymaganej liczby punktów i te trzeba rozpisac od nowa. Były takie, że kandydaci osiągnęli minimalną liczbe punktów, a mnie nie satysfakcjonuje wybor osoby, która osiągnęła minimum, więc konkurs bedzie rozpisany jeszcze raz. I były takie, że nie zgłosiła się wymagana liczba kandydatow więc dokonałem wyboru poza konkursem.
jk

Niezbyt dobrze świadczy to o tych, którzy chcieliby sprawować kierownicze funkcje wyższego szczebla. Trochę to niepokojące.

Coś tu jest nie tak!

Średnio 70 pkt na 100 to conjamniej przyzwoicie z tak rozległej tematyki o której mówili kandydaci. A rozmowa......Panie Ministrze ---troche wstyd

Back
Do góry