Konkurs na Z-cę Naczelnika WZP

slawomir.siwy

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
4 509
Miasto
ZZ Celnicy PL
Dochodzi coraz więcej głosów o dziwnym przebiegu naboru na stanowisko Z-cy Naczelnika WZP.
Postanowiłem zgłosić więc temat na forum.
Piszcie proszę o co w tym wszystkim chodzi?

Obchodzi tych, którzy kierują się Rotą ślubowania. Chodzi także o standardy jakie panują w wielu miejscach w SC.

Mam nadzieję, że napiszecie na forum o tym co do mnie już dotarło.

CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!!!

Kolejna nieprawidłowość

Obchodzi tych, którzy kierują się Rotą ślubowania. Chodzi także o standardy jakie panują w wielu miejscach w SC.

Mam nadzieję, że napiszecie na forum o tym co do mnie już dotarło.

CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!!!

Mnie też to obchodzi , bo należy kierować się Rotą Slubowania. Dlatego tak przy okazji pokażę Panu kolejny ciekawy przykład z IC Przemyśl. Otóż jeden z pracowników ma daleko w d..ie ślubowanie i ma gdzieś zasady współżycia międzyludzkiego, po pijaku demoluje sklepy i atakuje ludzi, non stop jest na zwolnieniu, ma kilka dyscyplinarek, wiecznie spóźnia się do pracy itd… - normalnie gościa dawno już by zwolnili a oni dalej to tolerują. Moim zdaniem Panie Sławku trzeba coś z tym zrobić – w Panu jedyna nadzieja.

Panie Sławku, brawa za zainteresowanie nasza izbą , ile to juz razy? ale dlaczego zaczyna pan nowe sprawy a stare niedokonczone? co ze spirytusikiem co wozili sobie cysternami? Nic pan nie pisze ostatnio co w tym temacie

To jest temat o naborze na stanowisko Z-cy Naczelnika WZP.

W tej sprawie co pisze leśny człowiek zgłosiłem się na świadka, ale nie sądzę żeby DIC zechciał uwzględnić nasz wniosek.
W sprawie spirytusu nie mogę pisać, ale coś tam robimy.

Nie wrzucajmy proszę do tego tematu innych watków

Panie Sławku, podejżewam że nie otrzyma Pan żadnej odpowiedzi ponieważ Ci którzy mogliby cokolwiek na dany temat rzeczowo napisać znają się po loginach, grają podwójną rolę, zbuntowanego Zolla na forum oraz pokorną owieczkę wobec DIC-a, ogólnie wypowiadają się negatywnie wręcz buntowniczo o pierdołach a o rzeczach ważnych milczą bojąc się reakcji i gniewu przełożonych.

To jest temat o naborze na stanowisko Z-cy Naczelnika WZP.

W tej sprawie co pisze leśny człowiek zgłosiłem się na świadka, ale nie sądzę żeby DIC zechciał uwzględnić nasz wniosek.
W sprawie spirytusu nie mogę pisać, ale coś tam robimy.

Nie wrzucajmy proszę do tego tematu innych watków

Przepraszam ze dorzucam sie do tego tematu ale moim zdaniem wspolnym mianownikiem jest tu łamanie ślubowania

Mam rozumieć , że jako świadek będzie Pan za tym aby celnych łamiących nagminnie ślubowanie wyrzucać ze służby ? Takich przypadków jak ten w calej służbie jest chyba duzo i w kazdym przypadku bedzie Pan zglaszal się na świadka?

Nie mogę napisać co zeznam.
Mogę tylko wspomnieć, że warto by niektórzy zapoznali się bliżej z art.234, 235 i 236 KK, ale to tak całkowicie w oderwaniu od tej sprawy.

Kończmy już jednak wpisy nie na temat. Sam ze swojej strony przepraszam, to ostatni raz.

Wracając do tematu wątku.
Czy konkurs na Z-cę Naczelnika WZP jest już rozstrzygnięty?

Dziwna sytuacja

Coś tu się robi nerwowo.
W odpowiedzi na twoje pytanie:
Chciałbym zapytać na koniec, jak to jest rabować tyle lat a potem odwoływać się do ślubowania?
- muszę ci tylko powiedzieć , że takie pytanie najlepiej zadać sobie.
Korzystając , że jest niedziela tobie i Panu Sławkowi i podobnym cytat z Biblii (Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.

z Bogiem :)

hipokryzja?

a gdy trwoga to do Boga...
Coś tu się robi nerwowo.
Chciałbym zapytać na koniec, jak to jest rabować tyle lat a potem odwoływać się do ślubowania?
Korzystając , że jest niedziela tobie i Panu Sławkowi i podobnym cytat z Biblii (Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.

Coś tu się robi nerwowo.

Darek to ty?Leszek mówi na oddziale, że zdziczałeś na tej Werchracie w Bogu nadzieji szukasz. Boga do tego nie mieszaj. Już was się nikt nie boi, więc chętnie i głośno opowiadają jak werbowaliście z Leszkiem do akcyzy. Spodziewaj się odwiedzin smutnych panów jak już nie byli i raczej u dobrego adwokata pomocy szukaj a nie u Boga. Przeniesienie na grzyby to za mała pokuta za te zastraszania, niszczenie niewygodnych i robienie najgorszych świństw dla kasy. Mundur ci ściagną, ukarzą, okażesz skruchę i poprawę to i Bóg ci wybaczy.

[................Prawda o konkursie jest taka, że wymogów nie spełnia nawet ktoś kto kiedyś był Naczelnikiem WZP .......[/QUOTE]

....17.12.12 kolejna (piąta lub szósta) odsłona farsy pt. Konkurs na stanowisko z-cy Naczelnika WZP w Przemyślu- wymagania olbrzymie nie wiadomo na jakiej podstawie bo Ustawa O SC jakoś nie wspomina o konkursach na to eksponowane miejsce pracy. Nikt już tego nie bierze na poważnie i zainteresowanie jest mierne. Asy ekspercko -naczelnikowskie odpadły teraz czas na niższą szarżę :D:p:cool:

Back
Do góry