Kodeks pracy - delegowanie poza miejsce pracy

• Thread starter Thread starter matka 3-rocz. dziecka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

matka 3-rocz. dziecka

Gość
Teraz pracuje na stałym nadzorze i w miejscowości w ktorej mieszkam.
Czy mozna mi w majestacie prawa "zaproponować" przeniesienie do innej komórki (dojazd 40 km) i przede wszystkim czy ja muszę sie zgodzić. mam dziecko które nie ukończyło 4 lat i drugie, które nie ukończyło 15 r.z.

Proszę o potraktowanie sprawy jako pilnej! (nasi zwierzchnicy lubia to sformułowanie).

W myśl prawa, to nie wolno, ale w Służbie Celnej NIE WOLNO nie oznacza, że nie wolno. Poczytaj posty na stronie IC Rzepin. Zawsze mozna wydać decyzję w oparciu o powiedzmy WAŻNE WZGLĘDY SŁUZBOWE, a potem to juz tylko droga administracyjna. Trzymaj się.

można wszystko w SC

40 km kolego to nie jest aż tak daleko ludzie po 600zł z pensji zostawiają na dojazdy i nie ma możliwości tego dziadostwa przejść miejscowość nie ma znaczenia sie sadzili i nic złodziejstwo na maxa. W ustawie o Sc pisza tam cos o opice nad dzieckiem ale sa przypadki ze kobiety w ciaży przenosza. Barbażyństwo. Polecam L4 niech se kogos innego znajdą albo nową pracę albo trybunał w Sztrazburgu bo z bucami z Polski nic nie zdziałasz ale badz twardy

sorki

Przepraszam myslalem ze chodzi o faceta, moja droga koleżanko jeśli Ciebie tam przeniosą to są najwiekszym bydłem jaki jest. Przeniść mogą odmowa rozkazu służbowego lub przeniesienia jest równowazna ze zwolnieniem ze służby. Pisz gdzie się da najlepiej do Giertycha się śmieją z niego ale oni o rodzinę choć pajacują wiecej robią niż nasze kochane szlachectwo. Strasz gazetami, telewizją radiem wszystkim co możesz napewno się spekają
Pozdrawiam i dużo zdrowia dla dzieci życzę SC nie jest medialna a od mediów każde koryto świńskie zaczyna padać dla przykładu sexafera i inne.

Back
Do góry