Kierownik Oddziału

• Thread starter Thread starter Kierownik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

Kierownik

Gość
Przyszedłem dzisiaj rano do pracy, do Oddziału a tu nikogo nie ma. Godzina rozpoczęcia służby właśnie się mija... w dalszym ciągu nikt się nie pojawia! O co chodzi? Jestem sam o Oddziale!
I tak trzymać!!! Popieram ten protest!!!
Jeśli władza ma nas poniżej pasa, to pokażmy władzy siłę naszego głosu. Teraz trzeba tylko wytrwałości, jedności i nie wolno dać się zastraszyć, nie wolno się łamać!!! JEŚLI NIE TERAZ TO NIGDY!!!
Pewnie, że żal kierowców, żal przedsiębiorców( gdyby nie oni bylibyśmy niepotrzebni. Szacunek dla nich! ) ale nie poczuwajmy się do winy. Winne jest Państwo, które w dalszym ciągu nic nie robi. Państwo miało bardzo dużo czasu aby się nami zainteresować, nie zrobiło nic, to teraz ma już tylko czas liczony w godzinach.
Na koniec apel do przedsiębiorców:
Nie uderzajcie w nas, uderzajcie w Państwo. Państwo nie dba o swoich pracowników - celników. Myślę że rynek nauczył was co się dzieje, gdy się nie dba o pracowników - odchodzą do lepiej płatnej pracy. My nie chcemy odchodzić, lubimy ten zawód, dlatego ten protest. Gdybyśmy odeszli bałagan byłby jeszcze większy od tego, który jest teraz i na pewno trwałby kilka miesięcy

a co ty tam jeszcze chłopie robisz?! -jak się tak solidaryzujesz.
a UŻ nie jest dla kierowników oddziałów?
a korzonki cię nie dopadły jeszcze? albo ptasia grypa? albo depresja celnika?

Anonymous napisał:

nie bądź kolego taki chojrak, ktoś musi pilnować tego przybytku

Grunt, że Kierownik w pracy ma dostęp do strony celnicy.pl bo jakoś dostępu dzisiaj nie było :lol:
Możemy go podtrzymac na duchu

Kierownik Oddziału napisał:
Anonymous napisał:

nie bądź kolego taki chojrak, ktoś musi pilnować tego przybytku

u mnie nakupowali nowego sprzętu to 1 koleś musi siedzieć i pilnować :) te kilka maszyn to dobry samochód.

Mundury dziurawe ale urządzenia wielofunkcyjne przyszły :) Parodia. Taka sama jak kompy sprzed kilku lat i nowe LCD ;) Muli to tak ze celina uruchamia się 5 minut, a strona w Internecie przy dobrych wiatrach kolejne 5 :)

Back
Do góry