Już mają stracha, bo wprowadzają cenzurę

slawomir.siwy

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
4 509
Miasto
ZZ Celnicy PL
Informuję, iż mam kłopoty z wysyłaniem wiadomości na imienne adresy służbowe w IC Opole z adresu slawomir.siwy@celnicy.pl. Mój adres jest także permanentnie atakowany spamem o różnych podejrzanych treściach. Koledzy z IC nie mogą przekierować e-maila, jeśli natomiast wyrzucą mój adres wiadomość przechodzi bez przeszkód.

Na razie wysłałem pismo do Dyr. IC Opole, aby zlecił Wydz. Informatyki, dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości do Koleżanek i Kolegów z izby, gdyż wiadomość jest zwracana do nadawcy.
Jest jednak prawdopodobne, że w blokadę zamieszany jest MF - to jednak na razie przypuszczenie, stąd na tym etapie wysłałem pismo do Dyr. IC Opole, który ma ciągotki do cenzury, gdyż odmawia nawet publikowania pism związkowych w specjalnie do tego utworzonej zakładce w intranecie na stronie IC Opole.

Ostatnia edycja:
I sposobem, brak jedności, ociąganie się, zostaniemy sprowadzeni do parteru. No ale nie ma co się dziwić, muszą jakoś przeciwdziałać buntom w swoich szeregach.

Ostatnia edycja:
to oczywiste,że będą nam czynić przeszkody w komunikowaniu się przez internet, będą inwigilować pocztę, dezinformować na naszym forum, uważajcie na fikcyjnych forumowiczów itd. musimy zabezpieczyć się przed blokadą informacji, trzeba używać jeszcze innych komunikatorów aby jedność była w nas mocna, nierozerwalna, aby w nasze szeregi nie weszła dezinformacja, we wszelkich wątpliwościach kontaktować się bezpośrednio ze stroną związkową nie przez pośredników, nie wolno nam odpuścić bo to co się teraz dzieje w służbie celnej jest niejako karą za poprzedni protest

Witam serdecznie! Jeśli mogę, to wtrącę swoje "pięć groszy"? Aby zapobiec szumom informacyjnym na etapie przygotowań i późniejszego rozpoczęcia jakichkolwiek działań, to chyba powinniśmy zoorganizować spotkania z działaczami ZZ w naszych terenach...! Aby ustalić konkrety, bo potem może się niestety okazać, że sama informacja na tym forum może zbyt mało zdziałać!!!! Co o tym myśli Szanowne Towarzystwo?:rolleyes:

cierpliwości Krowa, co nagle to po diable, z pewnością spotkają się ci co mają się spotkać i omówić co trzeba z kim trzeba aby zrobić co trzeba a ci co nie powinni znać szczegółów czyli co trzeba lepiej aby nie wiedzieli co ich czeka choć tzw. psim swędem i tak się dowiedzą (bo mają swoich donosicieli za marne srebrniki) o czym trzeba oby tylko nie za wcześnie...wierzę,że tą razą wszystko będzie dobrze ukierunkowane

Informuję, iż mam kłopoty z wysyłaniem wiadomości na imienne adresy służbowe w IC Opole z adresu slawomir.siwy@celnicy.pl. Mój adres jest także permanentnie atakowany spamem o różnych podejrzanych treściach. Koledzy z IC nie mogą przekierować e-maila, jeśli natomiast wyrzucą mój adres wiadomość przechodzi bez przeszkód.

Na razie wysłałem pismo do Dyr. IC Opole, aby zlecił Wydz. Informatyki, dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości do Koleżanek i Kolegów z izby, gdyż wiadomość jest zwracana do nadawcy.
Jest jednak prawdopodobne, że w blokadę zamieszany jest MF - to jednak na razie przypuszczenie, stąd na tym etapie wysłałem pismo do Dyr. IC Opole, który ma ciągotki do cenzury, gdyż odmawia nawet publikowania pism związkowych w specjalnie do tego utworzonej zakładce w intranecie na stronie IC Opole.
Za sprawą stoi Szin Bet, United States Secret Service, Secret Intelligence Service, a może nawet zaginiony szyfrant z Zielonki :D

Ssc

Żarliwy list SSC zawierający ULTIMATUM :mad:
Wprowadź Szefie ustawę w takim kształcie żeby nie była krzywdząca dla pracowników SC, wypłać obiecane podwyżki, a wtedy może będziemy zainteresowani współpracą. :cool:

Żarliwy list SSC zawierający ULTIMATUM :mad:
Wprowadź Szefie ustawę w takim kształcie żeby nie była krzywdząca dla pracowników SC, wypłać obiecane podwyżki, a wtedy może będziemy zainteresowani współpracą. :cool:

Bizi możesz trochę jaśniej, bo nie kumam o jaki list chodzi?

Ira

IRA śpiewa: "nie ma nikt takiej siły i nadziei jak ja"
Mam nadzieję, że uda się, no wiecie co. Ten żałosny i kłamliwy list placka to oznaka jego słabości !

Back
Do góry