Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karla napisał:juto mam rozmowe i obawiam sie jak to bedzie jakiem moga pasc pytania...pomocy
karla napisał:a to wogle jest wariograf
Będą takie pytania, na które sam rekrutujący by nie odpowiedział :twisted:karla napisał:juto mam rozmowe i obawiam sie jak to bedzie jakiem moga pasc pytania
karla napisał:juto mam rozmowe i obawiam sie jak to bedzie jakiem moga pasc pytania...pomocy
tomasso napisał:karla napisał:juto mam rozmowe i obawiam sie jak to bedzie jakiem moga pasc pytania...pomocy
Rozmową się nie przejmuj. Jeżeli masz trochę oleju w głowie i w miarę składnie odpowiesz na pytania (niezbyt zresztą wyszukane) nie powinno być problemu.
Ja mam odwrotną sytuację. Przyjęli mnie, ale chociaż nie przepracowałem jeszcze nawet godziny to już muszę podziękować za współpracę.
Niestety nie bardzo wierzę w sprawiedliwy podział pieniędzy na podwyżki i unormowanie ścieżki awansu, a na wegetacje za niespełna 1500 netto i z marnymi widokami na przyszłość nie mam wielkiej ochoty.
W każdym razie powodzenia
rozumiem cie ... ale nie do końca. przeciez wiesz ze po prawie (bez aplikacji) jestes tyle wart na rynku pracy, co ja po dajmy na to zarządzaniu life is brutal... tu tez sie zgadzamy...tomasso napisał:napisałem niespełna 1500.
Nawet nie chodzi o wysokość pierwszej pensji, bo to zrozumiałe że na wstępie kokosów nie dostanę, ale 3 lata bez podwyżek? (pomijam podwyżki obiecane przez rząd - one są wciąż tylko obiecane, a sposób podziału pozostaje niewiadomą).
Trochę szkoda, mogło być ciekawie, ale "life is brutal", nie po to człowiek kończy prawo żeby zarabiać mniej niż sekretarka w sądzie.
Gonzo napisał:tomasso skoro nie wierzysz w cuda to po co wogóle składałeś papiery?
Czyżbyś nie widział ogłoszenia :lol:
Ale dobrze, że rezygnujesz bo jeszcze nie przepracowałeś ani godziny jako zoll a już narzekasz jaki ma ciężki los :?
[/quote]lukas00715 napisał:piesszarik napisał:
"ja w słuzbie dopiero od pół roku i średnio w miesiąc mam 1330-1350 netto"
u mnie w izbie jak się pracuje pół roku to się ma ok. 1250 na rękę - ic więcej