Jak uważacie funkcjonariusze celni , jakie działania należałoby podjąc aby zmodernizować Służbę Celną żeby lepiej służyła społeczeństwu??? nie mam tu oczywiście na myśli "modernizacji" w stylu J. Kapicy. Proszę o poważne wypowiedzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najniższa płaca w SC = 3 x min. socjalne. Notabene to jest stanowisko Rządu. Wprawdzie ze złego projektu, ale jednak stanowisko Rządu RP.
Ponadto równe traktowanie wobec prawa służb mundurowych.
Zwiększenie bezpieczeństwa w wykonywaniu obowiązków i zwiększenie ochrony prawnej.
Upss. Przypadkowo nieomal powieliłem postulaty ze stycznia 2008.
Kurcze. Czy to oznacza, że jesteśmy w tym samym miejscu co w przeddzień protestu. Nic podobnego, jest znacznie gorzej.
Wystarczy udać się do "obcego" OC lub wyjechać za granicę. Nie afiszuj się, że jesteś celnikiem i obserwuj jak koledzy celnicy służą społeczeństwu. Wnioski posłużą za odpowiedź.Jak uważacie funkcjonariusze celni , jakie działania należałoby podjąc aby zmodernizować Służbę Celną żeby lepiej służyła społeczeństwu??? nie mam tu oczywiście na myśli "modernizacji" w stylu J. Kapicy. Proszę o poważne wypowiedzi.