Jaki okres wypowiedzenia w Służbie Celnej (mundurowy) ?

• Thread starter Thread starter PingPonk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

PingPonk

Gość
Witam!

Jakie są okresy wypowiedzenia przy akcie mianowania w Służbie Celnej, gdy pracuje poniżej 1 roku i jestem mundurowym ? Dzieki za podpowiedz. Celnik

PingPonk napisał:
Witam!

Jakie są okresy wypowiedzenia przy akcie mianowania w Służbie Celnej, gdy pracuje poniżej 1 roku i jestem mundurowym ? Dzieki za podpowiedz. Celnik

PROWOKACJA!!!!!!

OLAĆ

NIE BOIMY sie-
Jaj chcesz wiedziec - sam sprawdź..tyle lat w SC i nie wiesz palancie!

Anonymous napisał:
PingPonk napisał:
Witam!

PROWOKACJA!!!!!!

OLAĆ

NIE BOIMY sie-
Jaj chcesz wiedziec - sam sprawdź..tyle lat w SC i nie wiesz palancie!

Prosze choc o troszke kultury. Do czego niby ja prowokuję ? Gdzie to mogę sprawdzić ?

Prosze choc o troszke kultury. Do czego niby ja prowokuję ? Gdzie to mogę sprawdzić ?[/quote]

człowieku - jestes celnikiem i nie wiesz!!

WYPOWIEDZENIE slusznie ci się więc nalezy!!!!

Cos ty taki nerwowy, takie informacje sie nam moga przydac jak sie nie dogadaja bo ja tez nie mam zamiaru uczestniczyc dalej w tej szopce w takiej sytuacji... 3 miesiace bodajze

29.01 - ........

29.01 przyniesie nam zwycięstwo ..... jeżeli

ZNOWU NIESTAWIMY SIĘ DO PRACY ....

SKORO RZĄD MOZE Z NAMI GRAĆ W KULKI TO DLACZEGO MY MAMY SIĘ IM NIEODWDZIĘCZYĆ .....

GRANICO, POKAŻCIE CAŁEMU KRAJOWI JAKĄ WŁADZĘ MACIE

dekadent napisał:
Cos ty taki nerwowy, takie informacje sie nam moga przydac jak sie nie dogadaja bo ja tez nie mam zamiaru uczestniczyc dalej w tej szopce w takiej sytuacji... 3 miesiace bodajze

nie 3 miechy tylko 2 tygodnie glabie

Co jak w służbie przygotowawczej zajdzie się w ciążę?
Mogą Ci nie przedłużyć po powrocie z macierzyńskiego. Ciąża w przygotowawczej, to chyba nie jest mega rozsądne rozwiązanie, No ale czasem tak się zdarza. Wszystko zależy od przełożonych, bo praktycznie kobieta wypada na ponad 2 lata, a wtedy niby miała udowodnić przydatność do służby i zdać egzaminy.

Back
Do góry