Jakaś beataroszkowska na skarbowcach znowu szczuje :D

Magda66

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
626
beataroszkowska02-05-2020 (16:52)

mrpagoda 01-05-2020 (23:15) za slugo tu pracuje

Wstydź się, wstydź!

I szanuj Kolegów i Koleżanki. Którzy muszą czytać.

I aminów i moderatorów forum Skarbowców. Którzy muszą poprawiać.

To nie jest forum Celników.

......
Niektórzy na tamtym forum są niemożliwi i nieedukowalni
W gównie po uszy, ale nadal szczują.....

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Ich kompleksy ich problem, yebać! (zasłyszane u "młodzierzowców" ;) )

... a kilku innych chwali Miętusy - i co ?
Chce "szczuć" ? Niech szczuje... pewnie jakiś przydupas Ludwisia - jeśli ludzie zobaczą że Sławkowi można zaufać, zobaczą że razem możemy wygrać,
banda przydupasów straci resztki poparcia, jako taka stanie się dla "góry" raczej zbędnym i niewygodnym balastem...
A co się robi z takim balastem w sytuacji niepewnej? Za burtę, na żer rekinom - chleba krwi i igrzysk domaga się lud...

Dlatego dla tamtejszych związków jest teraz czas próby - być, albo nie być, jeśli nie opanują sytuacji i nie pokierują ludzi w "jedynym słusznym kierunku" - staną się zbędni.
Dlatego takich akcji będzie więcej, tam i tutaj - grunt to się nie dawać skłócić, przedkładać kontakt osobisty ponad internet i plotki, oraz trzeźwo myśleć.
Dawnie mówiono :"Jak nie wiesz co myśleć - uśmiechnij się", a ja powiem - jak nie wiesz co myśleć - pomyśl kto na tym skorzysta!

• Lubię
Reactions: PJS
BeataRoszkowska

Moderator

Własny awatar

REJESTRACJA24 lut 2020, 07:46
POSTY 1428

1428 postów w ciągu 2 miesięcy?

Dużo wolnego czasu? Emeryt?
W jakim US pracuje?
Kobieta?

Powiem wprost. Uważam że powinniśmy się wspierać. W USach są nasi ucywilnieni koledzy, są kolezanki ze skarbówki które znam od lat. Napisałam ten post żeby pokazać że cały czas są rozgrywani tak jak my przez nasze związki kanapowe.... Nie było moją intencją wprowadzanie kolejnych kłótni. I cieszy mnie reakcja kolegów na forum

tak to często bywa w życiu, że jak się u kogoś wypatruje błędów, to potem się samemu wychodzi na idiotę, jak ta pani Roszkowska, która wymyśliła aminów.
Co to jest amin?

tak to często bywa w życiu, że jak się u kogoś wypatruje błędów, to potem się samemu wychodzi na idiotę, jak ta pani Roszkowska, która wymyśliła aminów.
Co to jest amin?

nie co, ale kto,
Miałam kiedyś podejrzanego Armeńczyka, Amin miał na imię😀😀😀
A jesli chodzi o tą Panią, to jest ona koleżanką T.L. i bardzo ważną osobistością w "S", no cóż jacy ludzie, takie związki....

Co to jest amin?
Mógłby być jeszcze amisz

aminy jednak zostały:

beataroszkowska02-05-2020 (16:52)
mrpagoda 01-05-2020 (23:15) za slugo tu pracuje

Wstydź się, wstydź!
I szanuj Kolegów i Koleżanki. Którzy muszą czytać.
I aminów i moderatorów forum Skarbowców. Którzy muszą poprawiać.
To nie jest forum Celników.

Back
Do góry