Jak widzicie referendum w sprawie kapelanów?

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
IC Przemyśl, to wyjątkowa jednostka, sprawdzane tu są różne warianty i opcje pracy i współpracy, np. co się się stanie jak oddziałem którym rządzi kierownik któremu zamknięto ok 90 celników , będzie rządził dalej? czy zdejmą go w końcu? czy zamkną wszystkich celników? czy zaczną również zamykać podróżnych z powodu braku już zamkniętych celników?albo co się stanie jak ciągle będzie rządził skompromitowany naczelnik?czy zamkną wszystkich kierowników? czy zamkną wszystkich zastępców naczelników, czy zamkną drogi , żeby CBś nie mógł dojechać i ich pozamykać?Te pytania są trudne, ale na czasie!Dlatego pytam się Was ----CZY CHCECIE KSIęDZA W NASZEJ IZBIE???????

Nikt nie będzie miał do nikogo pretensji, że chce mieć kapelana w pracy. Chodzi tylko o to żeby mieć pewność, że kapelan jest dlatego że chce tego większość funkcjonariuszy.Warto to przedyskutować, wczoraj nam dali na siłę księży , dzisiaj nam dadzą byłych ubeków a jutro ???co dadzą jutro???to co pozwoli któremuś politykowi podwyższyć rankingi swojej popularność.I właśnie z tym powinniśmy walczyć, jeżeli coś mają nam dać to tylko jeżeli się na to zgodzimy!

czy to az taka wazna kwestia ?

bezowocna dla ogółu dyskusja !

Tak, kwestia jest ważna. Ponieważ tyloma absurdami nas już poczęstowano, że każde następne nie da się przełknąć, nie wspominając o trawieniu.
Skoro jesteśmy apolitycznie, dlaczego nie jesteśmy areligijni? Gdzie rozdział państwa od kościoła? Gdzie swoboda wyznania i czy to aby nie dyskryminacja? Katolicyzm ma przewagę, ale nie wyznaniowy monopol. Mam wewnętrzną potrzebę - znam swojego proboszcza, wiem gdzie go szukać, drogę do kościoła też znam. Kapelana nie potrzebuję i nie chcę. Do pracy chodzę dla kasy, nie na modły.

Dyskusja jest bezowocna dla części, nie dla wszystkich. A że forum jest dla wszystkich, dyskusja nie jest bezowocna.

K.A.P.E.W.U?

Komunisci zawsze zwalczali kosciól, ksiezy zabijali a ich dzieci.... to wy

w sumie proste rozumowanie,

doskonale znamy podstawową zasadę towarzyszy-

,, kto nie jest znami jest przeciwko nam ! "

A ponadto nasze forum- dzięki takim dyskusjom przeradza się powoli i nabiera charakteru brukowca typu ,, NIE" towarzysza Urbana jerzego.

Cóż za odwaga wystepować na forum pod pseudonimem ,, niezarejestrowany" ?

Back
Do góry