Jak celnik bawił się przyrodzeniem

spike

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
Cartoon
Niecodzienne atrakcje zafundował pracownikom bialskiej izby przyjęć Marian M., celnik z przejścia granicznego w Koroszczynie. Najpierw zażądał, aby zawieziono go karetką do pracy, a gdy mu odmówiono, ściągnął ochroniarzowi but i zaczął bawić się przyrodzeniem. Na koniec dotkliwie pobił interweniujących policjantów i zdemolował dwie cele w bialskiej komendzie. Więcej o tej niecodziennej sprawie...

Ostatnia edycja:
Proszę o usunięcie przedmiotowego wątku.
Słowo szuka taniej sensacji a jemu po prostu odwaliło w związku z sytuacją rodzinną i niema co tego wyciągać na widok publiczny.
To już niestety zostało wyciągnięte na widok publiczny i ten wątek nie powinien być usunięty choćby ze względu, iż nie narusza regulaminu a że jest nieprzyjemny... cóż być może będzie to dla innych przestroga by aż tak nie odbijało - chociaż nie ja jestem od oceny tego co się stało.

,,,
... cóż być może będzie to dla innych przestroga by aż tak nie odbijało - chociaż nie ja jestem od oceny tego co się stało.

Przestroga ??? "Odbijanie" dla delikwenta, to nie kwestia dylematu łapówki; wziąć czy też nie!
No i z pewnością ŻADEN z KOLEGÓW nie jest od wyciągania na szerszy, niż pierwotny widok publiczny!

Przestroga ??? "Odbijanie" dla delikwenta, to nie kwestia dylematu łapówki; wziąć czy też nie!
No i z pewnością ŻADEN z KOLEGÓW nie jest od wyciągania na szerszy, niż pierwotny widok publiczny!

jakie szczęście że bawił się swym przyrodzeniem, gdyby to było inne - obce, mógłby zostać posądzony o korupcję

Ostatnia edycja:
Nie rozumiem

Dlaczego brukowy temat na głównej? Dziwi tym bardziej, ze wątek o katastrofie smoleńskiej został szybciutko przeniesiony do karczmy. Co jest grane? Czyżby zaczęły obowiązywać agencyjne standardy?

Dlaczego brukowy temat na głównej? Dziwi tym bardziej, ze wątek o katastrofie smoleńskiej został szybciutko przeniesiony do karczmy. Co jest grane? Czyżby zaczęły obowiązywać agencyjne standardy?
Przecież wiadomości brukowych nie musisz czytać a to jest forum celne a nie smoleńskie, chcesz o Smoleńsku wejdź na forum o Smoleńsku i tam możesz rozdrapywać rany i do woli snuć teorie sposkowe.

Cudze nieszczęście

Ja tak to widzę. Wyłącznie w kategoriach etycznych także. Jako tragedię dla rodziny tez.

Postuluję o likwidację tego tematu.

Mimo tego, że mój Szanowny Przedmówca lubi zajmować się cudzymi przyrodzeniami. I usiłuje swoją pasję zaszczepić innym.

Postuluję o likwidację tego tematu.
Jak też kilkanaście stron internetowych z tym artykułem oraz cały nakład gazety która to zdarzenie opublikowała - to się nazywa cenzura!
I tu należy zauważyć, że forum to nie tylko jest poświęcone wychwalaniem celników ale także ciemnej strony naszej pracy.
Mimo tego, że mój Szanowny Przedmówca lubi zajmować się cudzymi przyrodzeniami. I usiłuje swoją pasję zaszczepić innym.
Zapewniam Cie że wolę cudze dziurki a nie przyrodzenia, ale skoro już ktoś wystawił takowe na widok publiczny to napewno nie ja będę się z tego występku wstydził.

Być może na sprawę należałoby spojrzeć inaczej, trud codziennej stresującej pracy w cle plus rodzinne kłopoty doprowadziły do...

Ale też faktem jest że wpisując tu nowe posty niejako dodatkowo reklamujemy ten nieszczęsny artykuł.

Przyzwoitość

Wyłącznie. A nie cenzura.

Problem chorobowy. Wyłącznie. A nie cenzura.

Ponadto chcę zapomnieć o fatalnym odniesieniu do katastrofy smoleńskiej ...

Eminem - Beautiful

Are you calling me?
Are you trying to get through?
Are you reaching out for me?
Like I’m reaching out for you.

I’m just so fucking depressed
I just can’t seem to get out of this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump

Niech to będzie puenta http://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM&feature=fvwrel

Back
Do góry