Lord Vader
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 160
Tu proponuję miejsce na przenoszenie dygresji odbiegających od przewodniego tematu ...
Uff ...Uff ...wysapała dzisiaj pani ekspert siadając ciężko na fotel przy swoim biurku. Och zdążyłam a myślałem, że nie.
Przecież jeszcze jest wcześnie i sporo czasu do siódmej uspokajał piszący.
. Wiem o tym burknęła ale dzisiaj zdążyłem rano do Biedronki bo rzucili po 3 kostki masła w promocji. Aż się żachnąłem i dodałem, przecież masła jest pełno a jeszcze na nie jest nas stać...ciągnąłem zażenowany.
A co ty, idzie do góry ( cena) a na święta trochę jego się je wtrącił wchodząc inny ekspert-oficer po czy dodał , że w Lidlu też dają po trzy ( sic!) ale trzeba mieć punkty ale zdążyłem kupić choć było już trochę emerytów rzucił poirytowany.
To był argument nie do przebicia więc wypaliłem; to zapewne z okazji rocznicy 13 grudnia rzucili, gdzie prawie z wszystkim było ciężko.
Nie wiem czy ów trójstronny dialog powinienem umieścić w tym wątku czy w jakimś nowym .
I w taki sposób chyba jako jedyni "uczciliśmy" owa niechlubną datę, którą piszący pamięta doskonale a jego rozmówcy zapewne inaczej.