G
Guest
Gość
Wszyscy fascynujemy sie Sławkiem i jego działaniem.Ale kto mi wytłumaczy dlaczego skład negocjacyjny w ,którym przecież Sławek zasiadał dał taką wielką dupę i przyzwolenie na ogłoszenie sukcesu w negocjacjach.Sam wyszedł w trakcie negocjacji aby wystąpić w TVN24(pytanie po co,przecież nic nie było uzgodnione jeszcze a spotkanie trwało).Tym bardziej jeżeli tamci pozostali ( kretyni,przydupasy)to powinien zostać do końca.Coś mi tu śmierdzi.Ciekaw jestem czy by doprowadzili to w takich zapisach do końca gdyby nie sprzeciw nas wszystkich.
Po przeciwnej stronie mamy PB ,które medjalnie zareagowało i stanowczo chce tego co my.Twierdzi,że do stołu siądzie wtedy gdy bedą faktyczne propozycje a nie komediowe zapisy.Nie mogli się moim zdaniem przyznać medialnie,że to nie oni zorganizowali protest bo to by dla mediów BYŁO ŚMIESZNE.Tu ich rozumiem.
Pamiętam jak w 1998 roku był podobny acz w łagodniejszch wymiarach protest.Wtedy Galda podpisał poruzumienie(coś na kształt dzisiejszego)i wiemy jak to się sończyło.
Z przytoczonych faktów wynika,że to PB jest A a Federacja ze sławkiem Beeeee.
Nie stwierdzm jednoznacznie kto jest kto tylko staram się kojażyć fakty.
Proszę podzielcie się spostrzeżeniami.Proszę tylko nie najeżdzajmy na siebie tylko merytorycznie się nad tym zastanówmy.
Po przeciwnej stronie mamy PB ,które medjalnie zareagowało i stanowczo chce tego co my.Twierdzi,że do stołu siądzie wtedy gdy bedą faktyczne propozycje a nie komediowe zapisy.Nie mogli się moim zdaniem przyznać medialnie,że to nie oni zorganizowali protest bo to by dla mediów BYŁO ŚMIESZNE.Tu ich rozumiem.
Pamiętam jak w 1998 roku był podobny acz w łagodniejszch wymiarach protest.Wtedy Galda podpisał poruzumienie(coś na kształt dzisiejszego)i wiemy jak to się sończyło.
Z przytoczonych faktów wynika,że to PB jest A a Federacja ze sławkiem Beeeee.
Nie stwierdzm jednoznacznie kto jest kto tylko staram się kojażyć fakty.
Proszę podzielcie się spostrzeżeniami.Proszę tylko nie najeżdzajmy na siebie tylko merytorycznie się nad tym zastanówmy.