hu.hu.hu. co ja-j tutaj robię (sowa)

mamba

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Ja nie kura, jaj nie znoszę, szczególnie tych starszych-eksperckich, a ostatnio stał się cud. Przez kilka dni wypłynęło z tyłu kilka sztuk, tak bezwiednie, chyba zwieracze nie trzymają. O ile z intencją dicowską, to może być zrozumiałe, ale wicowską?

Gdyby każdy nowy dic chciał wymienić wszystkich wydziałowych i miałby wymusić na sowie te starsze jaja jako istniejące byty to ten jajowód by tego... już tego nie wytrzymuje.

Wartościowanie było z intencją, niespełnioną a teraz powraca sytuacja sprzed wartościowania! i wartościujący nie widzą w tym nic dziwnego?

ja z kolei aż się doję pomyśleć, co będzie dalej. przy następnych zmianach na stanowiskach kierowniczych ... . biedna ta sowa. cesarka za cesarką ją czeka. bo tak normalnie to chyba nie da rady :).

to może wyliczmy ile tych cesarek już było po zmianie SSC

Białystok - 1 starszy ekspert
Biała Podlaska - 1 starszy ekspert
Łódź - 1 starszy ekspert
Poznań - 2 starszych ekspertów
Szczecin - 1 starszy ekspert

W Białymstoku chyba też 2 starszych ekspertów....stanowisko oprócz dyrektora Sienkiewicza zmienił też jego zastępca dyrektor Sowulewski. Z tego co pamiętam to też dostał starszego!!!!

Takie mamy aktualne rozporządzenie MF (ostatnia aktualizacja bodajże w maju tego roku) ... stanowisko starszego eksperta jest nadawane w takich przypadkach z automatu

rozporządzanie jakie jest każdy wie
a ja się pytam: Co na to sowa?
Ci, którzy przy wartościowaniu spacyfikowali również byłą kadrę kierowniczą dla siebie porobili wentyle bezpieczeństwa w rozp. w sprawie stanowisk służbowych.

Sowa nie ma nic do tego .Spadochroniarze niezaleznie od wartosci zawsze są SEC. Ich stanowiska nie "oddzialywuja" na punktację komórki w której służą. Nie wiem jak to jest zrobione ale jest taki myk.

czekaj, ale jak zdejmują kierownika zmiany, to należy mu się młodszy ekspert i to trzeba w sowie wyskrobać... więc nie może być inaczej ze starszym...

nie znam żadnego zdjętego kz na stanowisku starszego szpeca, wszyscy dostali młodszego expa... zresztą, są tabelki i można sprawdzić...

Chyba,że odwoływany kierownik zmiany to kierownik jeszcze z czasów przed wartościowaniem i dlatego. Chociaż to mało prawdopodobne. Co do ekspetow z wartością stanowiska 0,00 widziałem takie karty.

Back
Do góry