Grupy wsparcia

• Thread starter Thread starter MnL
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

MnL

Użytkownik
Punkty reakcji
1
Miasto
wood
w związku z próbami ustalenia moich danych przez Grupy Wsparcia informuje że w przypadku jakichkolwiek prób nacisku na moją skromną osobę bądź mi bliskich zostanie powiadomiona właściwa Prokuratura Rejonowa o wykorzystywaniu do celów prywatnych czynności zwiazanych z szeroko pojętymi czynnościami operacyjnymi, których nie posiadją niewyspecjalizowane Grupy Wsparcia Izb Celnych. Pozdrawiam MnL

Ostatnia edycja:
U nas jest bardzo podobnie, ale nie ma co się dziwić, skoro oni tylko szpiegować potrafią, a czy swoich czy przestępców jest im zupełnie obojętne. Wykonują tylko polecenia, bo gdyby ktoś im tego zabronił to by tego przecież nie robili, a tak od 2005 obserwują, fotografują,uprzejmie donoszą- anonimowo informują, ogonują itp.

Eureka!!!

Nikt im w 2005 roku nie powiedział, że odebrano Nam czynności operacyjno- rozpoznawcze, bo inaczej nikt o zdrowych zmysłach nie robiłby czegoś, za co z automatu można dostać zarzuty prokuratorskie.

Utrzymywanie w każdej IC grupy 5 - 6 osób będących bardzo dobrze wynagradzanymi funkcjonariuszami każdy z nich bierze średnio po 2 pensje czarnego daje to 16x5= 80x2=160 :eek:czarnych etatów na drogę albo oddać granicy i stworzyć bardzo dobrze wynagradzaną WIERNĄ 80 osobowa grupę PRETORIAN SSC:cool:.

W związku z sygnałami o wykorzystywaniu przez Grupy Wsparcia czynności operacyjnych do ustalenia moich osobowych danych znikam. Na trochę.:D

Ostatnia edycja:
Nie masz co się bać. Jeśli ktoś oblatany z komputerami chciałby ustalić Twoje dane ,to myślę,że 5 min i po sprawie.Pozdrawiam

Nie tak łatwo ustalić adres ip wpisującego, udostępnić go może administrator, a tego nie zrobi, jeżeli nie będzie miał nakazu z sądu lub od prokuratora. nikt nie podaje na forum danych osobowych, więc i o nakaz będzie trudno czyli nie chodzi tutaj o walkę przed sądem tylko o ustalenie tożsamości osoby i...

Utrzymywanie w każdej IC grupy 5 - 6 osób będących bardzo dobrze wynagradzanymi funkcjonariuszami każdy z nich bierze średnio po 2 pensje czarnego daje to 16x5= 80x2=160 :eek:czarnych etatów na drogę albo oddać granicy i stworzyć bardzo dobrze wynagradzaną WIERNĄ 80 osobowa grupę PRETORIAN SSC:cool:.

Z ostrożności procesowej nie potwierdzam i nie zaprzeczam:D

Uważam, że w dobie kryzysu/spowolnienia,słabego złotego, zwiększającego się bezrobocia, większej liczby ludzi, którzy będą szukać szybkiego zarobku w przemycie/przewozie np. papierosów, trzeba wzmocnić grupy mobilne a każdy etat przesunięty na drogę przyniesie wymierne korzyści dla budżetu.

Ostatnia edycja:
Mam pytanko - Czy gdzieś jeszcze funkcjonuje taki gniot jak szkolenia tych smiesznych grup "powołanych" przez JK? Czy to tylko Przemyśl dalej usiłuje udawać że coś z tego będzie? :D

Back
Do góry