Frekwencja na forum

B

bravo

Gość
Forum to miejsce swobodnej wymiany myśli oraz szansa na poznanie poglądów innych. Ponieważ bardzo poważnie traktujemy naszą pracę, rzadko zdarzają się tutaj tematy, nazwijmy je lekkimi. świetne wyczucie i poziom (auto)-ironii przedstawiali Despero i Mecenas. Wnioskuję, że w ostatnim czasie nie jest im do śmiechu.

Chcę- dla relaksu- pół żartem, pół serio przeanalizować frekwencję odwiedzających forum WSSC.

Czy nie zastanawialiście się kiedyś, dlaczego dla przykładu dzisiaj na 77 odwiedzających tylko 22 widnieje jako zarejestrowani użytkownicy. Czy to aby tylko zwykłe lenistwo, które powoduje, że pozostała reszta nie chce się logować ani tym bardziej coś skrobnąć? Czy może boją się zaistnieć na forum. Czy ta proporcja wynika po prostu z oczywistej oczywistości, tzn. zbierania materiałów szkoleniowo-dochodzeniowych przez dobrze nam znanych z ... abecadła.
Mało jest na tym forum osób, które oficjalnie deklarują się jako zaprzysięgli wrogowie cła i celników w Polsce. Do nich na pierwszym miejscu należy zaliczyć petboya84, przy którym Smerf Maruda się chowa (Jak ja nie lubię celników!) i potem długo, długo nic.

Musimy jednak zdawać sobie jasno sprawę, ile informacji mogą uzyskać różne nieprzypadkowe osoby odwiedzające to forum. Dlatego może czasem lepiej pośmiać sie ze starych kawałów, niż zaczynać poważne tematy.

Bravo - Ty jako alokowany zdajesz sobie sprawę że w tym towarzystwie w jakim teraz pracujesz jesteś osobą niemile widzianą, już niedługo Twój czas dobiegnie końca i będziesz miał dużo czasu do przemyślenia o pracy w Przemyskiej IC, i jeszcze zatęsknisz za Smerfami bo to bajki na których pobierałeś edukację w przedszkolu, ten tok myślowy pozostał Ci do dzisiaj, masz jak tu niejednokrotnie było pisane - jeden zwój mózgowy i to ten prosty.

Coś mi się zdaje Bravo, że uraziłeś Badboya84,hi,hi, albo tez chłopina ma amputowane w dzieciństwie poczucie humoru.
Wszak można się nie zgadzać z opiniami tu prezentowanymi ale też nie jest ładnie czepiać się osób je prezentujących.
Jeśli macie do siebie pretensje to umówcie się na ubitą ziemię i...do dzieła, do walki na pieczatki lub datowniki.
pozdro, hi,hi,
:p

mam inne wrażenie. W styczniu kiedy zaczynała się akcja ludzie wierzyli w możliwość zmian na LEPSZE. Dziś mają w to WYLANE bo nie można w tej służbie nic zmienić.

I to widać po odczuciach w oddziałach. TV podaje ciągle o podwyżkach 500zł na etat- ja dostałem 270 netto i mam siedzieć cicho. A gdzie pozostałe 230 zł? Przecież to prawie 50% zabrali i nikt nie pyta się gdzie ta kasa?

Pewnie, że dobrze że w ogóle coś dostaliśmy. Tylko inne podwyżki żywność, prąd, gaz, paliwo idą innym torem. A te 270netto dużo nie rozwiązuje.

Tyle na mój temat. 28 kwietnia zobaczymy nową wypłatę ;)

Kierownicy komórek spodziewają się że młodzi funkcjonariusze będą się poświęcać w pracy- ale MC Donald płaci tyle co w SC na początek. Robota może cięższa bo 8h na nogach, ale odpowiedzialność :) Sami sobie odpowiedzcie. Mają darmowe obiady i większe poczucie humoru w pracy niż w SC.

jA OSOBISCIE DZIWIE sie MŁODYM LUDZIOM ŻE CHCA IŚĆ DO TEJ PRACY ZWŁASZCZA PO TAK LICZNYCH ARESZTOWANIACH .Pieniadze marne,odpowiedzialność duża i nie tylko materjalna ale i prawna , uznania nijakiego, jesteś wrogiem "ludu pracujacego" czytaj mrówiek , w każdej chwili moze zapukać do drzwi CBS, praca w świątek piątek i niedzielę w nocy o północy, a gdzie miejsce dla rodziny .Jakie plusy praca w instytucji państwowej i nic ponadto

Tak napisał w innym temacie forumowicz pmotak-prezydium:
szlag mnie trafia jak czytam te wasze kretyńskie uwagi, narzekania, obszczekiwanie siebie nawzajem...może pora juz aby zacząć wspólnie działać a nie wspólnie wieszać psy na sobie...jak wszystko dobrze pójdzie 6 maja będziemy ( celnicy pl ) na przejsćiu w medyce, 7 maja w izbie w przemyślu i 8 w korczowej...zapraszam na spotkanie z całym zarządem związku, czekamy na pytania i podpowiedzi co do dalszej działalności ZZ Celnicy pl, tylko przyjdzcie jak mężczyżni z głowami do góry i pełnymi pomysłów, a nie jak te płaczki na forum, obrzucającymi się nawzajem błotem i dziwiących się dlaczego jest w cle tak żle jak jest, dopóki celnik celnikowi wilkiem jest, to czego wy sie spodziewacie od innych....?????? pozdro z krościenka.
no ładne zdanie mają o nas ZZ a przynajmniej ich prezydium: kretyńsko narzekajće płaczki szczekające na siebie nawzajem- a ciekawe coś pewnie mało chętnych do odnowionych ZZ nić dziwnego, a forum jak to forum ma to do siebie ze każdy pisze jak uważa i czuje ( jak ZZ nie chca czytac to maja swoje zamknięte forum).
A i najważniejsze ten cytowany post to odpowiedz na opinie kolegów co do wysokości podwyżek (realnej wysokości- miało być 360 a jest 330 gdzie sie podziało 30zł)

Back
Do góry