Frajerzy

• Thread starter Thread starter referatowy
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
R

referatowy

Gość
Nie tak dawno wierna propagatorka idei Wielkiego Kaplicy - czyli jego następczyni w IC Szczecin - zdradziła w chwili szczerości, że pracownicy UC są dla niej frajerami :eek:. Bo tylko frajerzy - jak słusznie argumentuje Pani Dyrektor, mogą bez awansów, podwyżek i nagród tkwić w tej robocie tyle lat. Brawo Pani Dyrektor. Kolejna złota myśl ze Szczecina - po psach ujadających na karmiącą rękę Pana. Nie pozostaje nic innego, niż zgodzić się z Panią Dyrektor.
Czekamy na kolejne chwile słabości i szczere wypowiedzi.

Trochę wyrozumiałości dla p. Dyrektor niestety kobieta nigdy nie pracowała w Urzędzie.

Ostatnia edycja:
A najgorsze jest to, że ta wasza

pani dyrektor w tej swojej ostatniej wypowiedzi ma całkowitą rację.

skoro o mnie pani dyr pwiedziala ze jestem frajer-frajerka,to dla mnie jest ona głupia ......:pskoro tak mowi o swoich pracownikach,a moze ona trzezwa nie była:confused:

Pani Dyrektor zdaje się też jest frajerką. W końcu pracuje w SC, a jej pensja to przysłowiowe waciki prezesa niejednej spółki.

Tylko prawda Was wyzwoli.

Pozdrawiam panią Dyrektor ze Szczecina, ma pani rację. Każdy z nas jest frajerem. Ja też:D. Frajer:eek:

Prawda Was zabolała,a inne sprawy mili Was nie bolą,że od lat nie awansujecie,zarabiacie jak biali murzyni,na nic Was nie stać.Obrażacie się na oczywiste stwierdzenia,a może słowa Pani Dyrektor przejdą do historii i będą mottem do działania i przejrzenia na oczy.Czas zdjąć różowe okulary, bo rzeczywistość jest zgoła odmienna.

dobre

może słowa Pani Dyrektor przejdą do historii i będą mottem do działania i przejrzenia na oczy.Czas zdjąć różowe okulary, bo rzeczywistość jest zgoła odmienna.

:D uwazam, ze slowa pani derektor sa swietne jako haslo na transparenty.
Nalezy je cytowac wszedzie, w korespondencji z poslami, w mediach, w czasie kazdej formy protestu. Oczywiscie z podaniem nazwiska i funkcji autora, bo tak przy cytowaniu wypada. :D

a ja tak sobie kombinuje...gdyby było 2 swiadkow, ktorzy nie baliby sie potwierdzic, iż słyszalo wypowiedz odnosnie funkcjonariuszy że sa frajerami,to nalezy to zglosic przełożonemu tej pani aby rozpoczal postepowanie wyjasniajace-pozniej dyscyplinarne pod kątem naruszenia dobrego imienia oraz obrazy funkcjonariusza pelniacego obowiazki służbowe

:D naglosnic wypowiedz, a dziewuszka o slabowitym umysle, ktora ktos umiescil na stolcu derektorskim obsika sobie nogi ze strachu.:D

Honor

Honor a raczej jego brak pozwoli pani dyrektor na dalsze owocne sprawowanie funkcji. A z takim podejściem do pracownika pewnie marzy jej się zostanie "Kapicą w spódnicy".

Honor a raczej jego brak pozwoli pani dyrektor na dalsze owocne sprawowanie funkcji. A z takim podejściem do pracownika pewnie marzy jej się zostanie "Kapicą w spódnicy".

Panią Koleżankę ze szczecina szanuję za....odwagę i za ...totalnie szczerą wypowiedz !.Nie mam zamiaru abstrachować tej wypowiedzi...jednak myślę,że miała dużo racji tak Nas okreslając .Subiektywnie przyznaję jej rację-bo patrzę się na swoją pracę z perspektywy kilkudziesięciu lat(prawie ćwierć wieku w cle).UwAŻAM TEN OKRES ZA ...CZAS STRACONY...POMIM
O tEGO ,ŻE DAWAŁEM W TĄ PRACĘ CAŁĄ DUSZĘ, SERCE...I ZDROWIE!.
jESTEM ROZCZAROWANY OGÓLNYM PODSUMOWANIEM....SZKODA,ŻE WYNIK WYSZEDL TAK ŻLE.....NAPRAWDĘ SZKODA.....!.:mad:

Back
Do góry