N
Nie zarejestrowany
Gość
prawda jest brutalna , protest istnieje jedynie w głowach tych co go wymyślili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja protest mam gdzieś nie po to zaliczyłem testy ze śrubowkrętoznawstwa żeby mojemu ulubionemu kierownikowi podpaść i wcale się nie przejmuje że od 1.5 roku nie dostałem bonusa bo ta praca to moja pasja moge robić za połowe pensji aby starczyło na paliwo na dojazdy i kanapki do mojej ulubionej pracy
O bateriach zapomniano he he ja to tak bez światełka.Teraz teraz tak poważnieno i jutro znów do ulubionej pracusi śrubowkręty wypolerowane lusterko wypucoowane przed moim kierownikiem wyprostowany jak strzała zwieracz zaciśnięty dyspozycje wydane i do dzieła pare mandatów to kierownik nawet po plecach poklepie w dowodzie uznania
Jeden z użytkowników tego Forum ma fajną stopkę...
"Służba jest po to by służyć,nie rządzić."
Nic dodać,nic ująć.
...Zmuszony jestem zaprotestować na ton wypowiedzi kolegi Cat ,i powiem z przykrością wskakuj na drzewo tam twoje miejsce lub klatka w zoo![]()
Ale siownictwo fe feFAKT !!! Wypowiedź niegrzeczna!
Tylko wytłumacz mi; jakim musiałbym być debilem, chcąc rządzić jednocześnie pełniąc służbę ??? Skoro pełnię służbę, to naturalnie nie aspiruję do rządzenia, więc komentowana "złota myśl" nabiera afilozoficznego wymiaru.
Idąc tym tropem...
Rząd jest po to by rządzić, nie służyć.
A premier gadał, że jego obowiązkiem jest służyć społeczeństwu które go wybrało ...
Wiesz co? SPADAJ PALANCIE !!!