Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest to rada to jest fakt ..ilu celnych juz zostało zamknietych, w jakim zawodzie się tak dzieje ...chyba nie ma takiego drugiego zawodu aby zamykano hurtowo ludzi..i nikt nic nie robi, proszę podać na tym forum ilu celnych zamknieto w 2007 roku ....no proszę ....ja na tym forum juz od roku pytam nie ma odpowiedzi ..dziś dowiaduję się że jest około 100 celnych aresztowanych w szczecinie z lat poprzesnich o tej sprawie tu nikt nie pisał...mnie pewnie też by ten problem nie interesował do chwili kiedy dotkneło to mnie i mojego męża...a pytanie jest retoryczne jak zawsze.Mina napisał:udzielasz mi rad, czy zadajesz pytanie? ja nie mam zamiaru rezygnować, a już na pewno z takiego powodu
Chcemy każdy taki przypadek analizować i odpowiednio interweniować, dlatego proszę o kontakt.
Zatrzymania odbywają się w sposób niehumanitarny, bo o szóstej nad ranem, przy przeszukaniu mieszkania i skuciu w kajdanki i wyprowadzaniu na oczach sąsiadów. Takie czynności zleca prokurator, który często za parę miesięcy umarza postępowanie z braku dowodów, albo pisze nawet, że było to pomówienie.
Nie ma zgody na takie postępowanie prokuratury w demokratycznym państwie prawa urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej.
Spółdzielnie to tez wymysł prokuratorów.
Istotę spółdzielczości wypaczono w socjalizmie , który mamy nadal....spółdzielnie zakładane były w okresie zaborów i badzo dobrze się miały pomagały w wielu sprawach itd...widać brak podstawowej wiedzy a jedynie złośliwośćMrRobin napisał:Spółdzielnie to tez wymysł prokuratorów.
Poważnie?? Juz we wczesnym socjaliźmie je zakładano ....