Dziś w tvp program p. Jaworowicz

bula

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Jaka jest opinia wasza na ten temat. Ja uważam że reprezentować nas w tym temacie powinien ktoś z sz.n.p lub akcyzy, efekt wyszedł fatalny!

Chodziło o alkohol skażony ale zmienione przeznaczenie. miał zostać zużyty do płynów chłodniczych ale został zużyty do innych celów (podpałka do gril-turcja)

To nie efekt fatalny , tylko fatalny montaż całego reportażu. Wrzeszcząca prowadząca i ogólnie panujący chaos !!! Jaworowicz jak zwykle stoi "za pokrzywdzonym podatnikiem" - więc czego więcej się spodziewać ?? ...:confused::confused::confused:

mnie się wydaje ze to zwykła gadka kadry kierowniczej ....przyszłych oficyjerów ten co to w tv wystąpił....zamiast wziąść kogoś merytorycznego to wzięto ......oficyjera....

przecież pan wicenaczelnik nie miał pojęcia o czym ma mówić - dlaczego nie wziął kogoś z snp - bo "starzy celnicy" są najmądrzejsi! Wypadło po prostu głupio Panie Wicenaczelniku!!!

przecież pan wicenaczelnik nie miał pojęcia o czym ma mówić - dlaczego nie wziął kogoś z snp - bo "starzy celnicy" są najmądrzejsi! Wypadło po prostu głupio Panie Wicenaczelniku!!!

hahahahaha........ :D dawno się tak nie uśmiałem (chodzi oczywiście o "występ" oficyjera) !
Nie wspomnę już o "bełkocie" w zapowiedzi reportażu tj. "Urząd Celny zatrzymał Panu Edwardowi transport autocystern z koncentratem płynu do spryskiwaczy, który jak się potem okazało był skażony alkoholem etylowym w stopniu przekraczającym normy celne dla tego produktu". Włosy się jeżą na głowie :eek:
Najbardziej profesjonalnie z tego wszystkiego wypadł przedsiębiorca bo najwyraźniej on jedyny miał pojęcie o czym mówi.
Myślę, że Pani Jaworowicz ze swoją gadką, zachowaniem i afektowanymi wrzaskami a la przekupka na targu najlepiej nadawałaby się do handlu odkażonym spirytusem na wiejskich jarmarkach :rolleyes: Do prawdziwego dziennikarstwa to jej daleko. Niestety.

Ja oglądając ten materiał w ogóle nie mogłem się zorientować o co chodzi i po czyjej stronie jest racja.:confused:
Pani Jaworowicz zawsze robi dziennikarstwo pokazowo-odpustowe i zachęca zainteresowanych do bicia piany w możliwie spektakularny sposób (widziałem osobiście)!
Nie zgadzam się, że Celnik źle wypadł- źle wypadło Państwo, które on reprezentuje...ale w dużej mierze dzięki sposobowi w jaki cały materiał przedstawiono (wyjątkowo nieobiektywnie).:mad:

Back
Do góry