Dzień Celnika w IC BP.

boboD

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Jak wam się podoba propozycja z-ca dyrektora, dotycząca obchodów Dnia Celnika?

:DPodoba? A jakie to ma znaczenie, kto organizuje i gdzie! Obowiązkowo będą Ci co są zawsze! Czyli "świta", a i kilku nowych biesiadników co awanse dostaną, zaznaczam kilku, bo reszta to ci sami co, co rok dostają awanse i bywają na takich imprezach. Tych którzy powinni być wyróżnieni tego dnia i świętować nie zobaczy tam nikt!!! Oni nie maja czasu na lans przed kierownikiem, czy dyrektorem, nie chodzą na plotki po pokojach, nie uzalają sie nad swoim lose, nie podpiprzają kolegów z pracy chcąc tym sposobem wybielić siebie, Ci co zasługują na wyróżnienia nigdy ich nie dostają! Wiem, bo pracuję kilka lat i widzę kto dostaje a kto Nie. Więc miłej zabawy :confused:

mam prośbę?

Proszę uchylić rombka tej propozycji konkret jakowyś, bo nie wiem o co kaman? Chiba że ci co wiedzą nie powiedzą:D

Obchody Dnia Celnika w IC BP zostaną zorganizowane w Zamościu 25.09.2009r. po uroczystościach piknik.
Dyrektor zapewnia transport oraz zalicza 8h do czasu pracy.

Więcej na stronie intranetowej izby.

W związku z zaliczeniem 8h do czasu pracy rodzi się pytanie: czy zostaną wystawione delegacje?:confused:

No prosze!
To ja jezdziłam do B.P. Zeby mnie tam zechcieli zatrudnić, a teraz B.P. jedzie do nas...

Back
Do góry