Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NIE POWTARZAJ PLOTEK ...NAWET W FORMIE RETORYCZNEJEddy 6305 napisał:Czy ktoś wie coś na temat przedstawiciela ZZ z Rzepina (jakiś były dyrektor?) podobno ma zbojkotować dzisiejsze rozmowy.
Eddy 6305 napisał:Czy ktoś wie coś na temat przedstawiciela ZZ z Rzepina (jakiś były dyrektor?) podobno ma zbojkotować dzisiejsze rozmowy.
Gościu zarejestruj się na forum, bo to wygląda na prowokacjęAnonymous napisał:UWAGA MOGA BYC PRWOKACJE ...CZYTAĆ Z REZERWĄ
Wszyscy wieszają psy na celnikach. A czego im zazdrościć ?
Pracują tak jak my w dzień i w nocy.
Pensja człowieka po 12 latach służby 1450 zł na rękę - czy to jest dużo.
Celnicy potrafią nam się nie udaje - wystarczyło że kilku nie przyszło do pracy i panika na granicy.
W 2007 roku podwyżka u nas 20 zł. dla niektórych - w tym roku zobaczymy.
Nie zazdrośćmy czegoś czego sami nie potrafimy wywalczyć.
Czasy celnika bogatego już się skończyły.
Magda123 napisał:Mamy nadzieję,że większośc z was zostanie zwolniona i zastąpiona LEPSZYMI LUDŹMI,którzy rozumieją co to znaczy służba .Dobrze wiecie ,że powinniście uczciwie pracować a jednocześnie przez swoich przedstawicieli możecie negocjować,bo po RAZ PIERWSZY mamy porządnych ludzi we władzy,a swoimi poczynaniami powodujecie,że powstaje anarchia,która może wykończyć KAŻDE państwo!!Ja też chciałabym zarabiać minimum 5 tys.miesięcznie,nie mogłam znależć pracy,założyłam swoja firmę,są miesiace gdy prawie nic nie zarabiam ale do nikogo nie wyciągam ręki po jałmużnę.Znam osobiście paru celników,którzy na przejściu w Kołbaskowie dorobili się majatków.Tak już nie będzie i pogOdźcie sie z tym faktem!!.Nie podoba się zwalniajcie się sami,przyjdą nowi LEPSI!!!
OPOWIEDZ TEŻ JAK OSZUKUJESZ TO PAŃSTWO NA PODATKACH. JAK CO MIESIĄC JESTEŚ NA MINUSIE A W TYM CZASIE POSTAWIŁAŚ DOM, KUPIŁAS ZE 3 SAMOCHODY I JEŻDZISZ CO CHWILĘ NA WAKACJE NA KUBE,DOMINIKANĘ ITP., WIELKA PANI BIZNESWOMEN!Magda123 napisał:Mamy nadzieję,że większośc z was zostanie zwolniona i zastąpiona LEPSZYMI LUDŹMI,którzy rozumieją co to znaczy służba .Dobrze wiecie ,że powinniście uczciwie pracować a jednocześnie przez swoich przedstawicieli możecie negocjować,bo po RAZ PIERWSZY mamy porządnych ludzi we władzy,a swoimi poczynaniami powodujecie,że powstaje anarchia,która może wykończyć KAŻDE państwo!!Ja też chciałabym zarabiać minimum 5 tys.miesięcznie,nie mogłam znależć pracy,założyłam swoja firmę,są miesiace gdy prawie nic nie zarabiam ale do nikogo nie wyciągam ręki po jałmużnę.Znam osobiście paru celników,którzy na przejściu w Kołbaskowie dorobili się majatków.Tak już nie będzie i pogOdźcie sie z tym faktem!!.Nie podoba się zwalniajcie się sami,przyjdą nowi LEPSI!!!