Dywersja w negocjajach

Eddy 6305

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
44
Miasto
miasto
Czy ktoś wie coś na temat przedstawiciela ZZ z Rzepina (jakiś były dyrektor?) podobno ma zbojkotować dzisiejsze rozmowy.

Eddy 6305 napisał:
Czy ktoś wie coś na temat przedstawiciela ZZ z Rzepina (jakiś były dyrektor?) podobno ma zbojkotować dzisiejsze rozmowy.

Przedstawicele funkcjonariuszy uczestnicza w rozmowach w Ministerstwie.Na biezaco informuja nas s-sami o sytuacji .Faktycznie ludzi z " Solidarnosci " sieja zamet.Wczoraj udalo sie osiagnac porozumienie miedzy zwiazkami a dzisiaj oni znowu zaczynaja mieszac. Zamiast rzeczowo rozmawiac i trzymac wspolny front znowu mysla tylko o sobie.LUDZIE ! kogo oni reprezentuja ! Przez tych oslow wszystko trafi szlag !

JEZELI RZAD CHCE WYWINAC JAKIS NUMER NIECH SIE ZASTANOWI 2 RAZY . STRATY POWODOWANE PROTESTEM MOGA BYC WSPOLMIERNIE NIE KORZYSTNE DLA BUDZETU. PROTEST BEDZIE TRWAL DALEJ A PO PROTESCIE STRAJ WLOSKI . POZDRAWIAM RZAD D. TUSKA

siwy pan

gloryfikujcie siwego dalej - ta niemota nie jest w stanie wyartykułowac z siebie logicznego dzwieku (patrz jego wystepy w tv) znalazł chwilę na swoją promocję. nie ma związków siwego - co naj to związek z opola. federacja zwaliła go z funkcji , a w porozumieniiu nie ma szans

Pogląd obywateli na wasz strajk

Mamy nadzieję,że większośc z was zostanie zwolniona i zastąpiona LEPSZYMI LUDŹMI,którzy rozumieją co to znaczy służba .Dobrze wiecie ,że powinniście uczciwie pracować a jednocześnie przez swoich przedstawicieli możecie negocjować,bo po RAZ PIERWSZY mamy porządnych ludzi we władzy,a swoimi poczynaniami powodujecie,że powstaje anarchia,która może wykończyć KAŻDE państwo!!Ja też chciałabym zarabiać minimum 5 tys.miesięcznie,nie mogłam znależć pracy,założyłam swoja firmę,są miesiace gdy prawie nic nie zarabiam ale do nikogo nie wyciągam ręki po jałmużnę.Znam osobiście paru celników,którzy na przejściu w Kołbaskowie dorobili się majatków.Tak już nie będzie i pogOdźcie sie z tym faktem!!.Nie podoba się zwalniajcie się sami,przyjdą nowi LEPSI!!!

dla ludzi z wypaczoną wiedzą o realiach z forum SG:
Wszyscy wieszają psy na celnikach. A czego im zazdrościć ?
Pracują tak jak my w dzień i w nocy.
Pensja człowieka po 12 latach służby 1450 zł na rękę - czy to jest dużo.
Celnicy potrafią nam się nie udaje - wystarczyło że kilku nie przyszło do pracy i panika na granicy.
W 2007 roku podwyżka u nas 20 zł. dla niektórych - w tym roku zobaczymy.
Nie zazdrośćmy czegoś czego sami nie potrafimy wywalczyć.
Czasy celnika bogatego już się skończyły.

Madga powiedz to w twarz takim jak ja , wywalonym po przekatnej tego krajuna skutek alokacji, dobijam 40-tki , siedze w tej firmie ( jeszcze) od 11 lat, podanie o odejscie ze sluzby mam gotowe i gdyby nie wydarzenia ostanich dni juz lezalo by w kadrach, nie dorobilem sie niczego poza 11 letnim gruchotem i dolegliwosciami zdrowotnymi, nie mam ani willi z basenem ani konta z kilkoma zerami, mitycznych sloiikow tez nie mam zakopanych .... moze faktycznie bylem frajerem ??..........naprawde mi zazdroscisz ???? czego ???? czy to jest naganne ze chce normalnie pracowac ???? czy my naprawde domagamy sie jakichs cudow ??

Do Mgdy 123

Może nie wiesz, ale własnie ci nowi co przychodzą, zwalniaja się po paru tygodniach, w tamtym roku w Ic Biała Podlaska- ponad 28 osób. Nie wszyscy moga mieć własne firmy, bo kto będzie pracował.

Re: Pogląd obywateli na wasz strajk

Magda123 napisał:
Mamy nadzieję,że większośc z was zostanie zwolniona i zastąpiona LEPSZYMI LUDŹMI,którzy rozumieją co to znaczy służba .Dobrze wiecie ,że powinniście uczciwie pracować a jednocześnie przez swoich przedstawicieli możecie negocjować,bo po RAZ PIERWSZY mamy porządnych ludzi we władzy,a swoimi poczynaniami powodujecie,że powstaje anarchia,która może wykończyć KAŻDE państwo!!Ja też chciałabym zarabiać minimum 5 tys.miesięcznie,nie mogłam znależć pracy,założyłam swoja firmę,są miesiace gdy prawie nic nie zarabiam ale do nikogo nie wyciągam ręki po jałmużnę.Znam osobiście paru celników,którzy na przejściu w Kołbaskowie dorobili się majatków.Tak już nie będzie i pogOdźcie sie z tym faktem!!.Nie podoba się zwalniajcie się sami,przyjdą nowi LEPSI!!!

BLE,BLE,BLE, CIĄGLE TO SAMO, JEDNAK PRAGNĘ CIĘ INFORMOWAĆ , ŻE NIE JEST ŁATWO ZASTĄPIC W PRACY TEGO PODŁEGO BANDYTY- CELNIKA !!!!! :shock: ZASIĘGNIJ FACHOWEJ WIEDZY I DOPIERO PÓŹNIEJ ZACZNIJ SIĘ WYPOWIADAŻĆ I NAM UBLIŻAĆ.POZDARWIAM I PROPONUJE ODROBINE ZDROWEGIO ROZSĄDKU! :wink:

Re: Pogląd obywateli na wasz strajk

Magda123 napisał:
OPOWIEDZ TEŻ JAK OSZUKUJESZ TO PAŃSTWO NA PODATKACH. JAK CO MIESIĄC JESTEŚ NA MINUSIE A W TYM CZASIE POSTAWIŁAŚ DOM, KUPIŁAS ZE 3 SAMOCHODY I JEŻDZISZ CO CHWILĘ NA WAKACJE NA KUBE,DOMINIKANĘ ITP., WIELKA PANI BIZNESWOMEN!

Back
Do góry