Dodatki kontrolerskie i ich wysokość

LloZ

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
289
Myślę, że sprawa jest godna uwagi związku. Niedawno otrzymaliśmy decyzję o ustaleniu wysokości dodatku kontrolerskiego. Czy związek mógłby zasięgnąć informacji na jakiej zasadzie została ustalona ich wysokość? Chodzi o IAS Lublin. Dlaczego osoby nie mające właściwie do czynienia z kontrolą otrzymały te dodatki w wysokości 500 zł?

Myślę, że sprawa jest godna uwagi związku. Niedawno otrzymaliśmy decyzję o ustaleniu wysokości dodatku kontrolerskiego. Czy związek mógłby zasięgnąć informacji na jakiej zasadzie została ustalona ich wysokość? Chodzi o IAS Lublin. Dlaczego osoby nie mające właściwie do czynienia z kontrolą otrzymały te dodatki w wysokości 500 zł?
Bo im się te pieniądze "po prostu należały"

Klasyczny przykład na omijanie oficjalnego braku wzrostu uposażeń np. w 2021 r.W czystej formie dyskryminacja płacowa f.c.,nierówne traktowanie ze względu na interpretację pojęcia kontrola celna.

1613490717742.png

Wysokość dodatku na granicy to jedna sprawa. Ale zawsze się zastanawiałem jak to jest, jak jestem na L4 dwie, trzy służby to mi urywają z dodatku bo mnie nie było. A jak pancia z biura przyjdzie polazic na pasy 3 służby to jej wypłacają cały dodatek?
Rozumiecie coś z tego? To wytłumaczcie mi głupiemu...

tak jest w OCK KUŻNICA -BIURO I PANI SEKRETARKA-ILE RAZY BYŁA NA TORACH I JAK DOSTAJE DODATEK -MOZE GO NALEZY ZABRAĆ Z ODSETKAMI
-MOŻNA SPRAWDZIĆ I

tak jest w OCK KUŻNICA -BIURO I PANI SEKRETARKA-ILE RAZY BYŁA NA TORACH I JAK DOSTAJE DODATEK -MOZE GO NALEZY ZABRAĆ Z ODSETKAMI
-MOŻNA SPRAWDZIĆ I
To chociaż trochę podrepta. U nas kierownicy kontrolnych dopisywani są do kontroli, żeby dostać dodatek, a zgadnij, czy chociaż kiwną małym paluszkiem 😉

Back
Do góry