Dodatki hazard

FK08

Użytkownik
Punkty reakcji
22
Witam, jak tam u Was z dodatkami w hazardzie? U nas lipa. Podobno nie ma pieniędzy i nie ma dodatków...Podwyżek też nie ma - złotouste wypowiedzi polityków a w portfelu dla rodziny coraz mniej.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Faktycznie, gdzie się podziały dodatki specjalne? Jeżeli są pieniądze na pozostałe dodatki, to czemu nie ma dla dozoru? Ktoś coś wie na ten temat?

O ile i wiadomo, to dodatki są. Zależne są tylko od ilości automatów czy ilości kontroli, jakoś tak.
Natomiast co ciekawe nie ma dodatków za akcyzę , paliwa czy inne obszary.
Kolejny absurd i straszący duch Kapicy - automaty już nie ważne ale dodatki tylko dla nich.
A czemu w sumie dodatki tylko dla dozoru? Dochodzeniowcy, analitycy, akcyzowcy to mają mniejsze żołądki i inne mundury?

No właśnie! Czas najwyższy zmienić te zasady! No i również wartościowanie , które w niewytłumaczalny sposób promowało "automatowców". Bo obecnie nie są już automaty priorytetem a kasa i dodatki zostały.

Wiem , że są ważniejsze sprawy , ale dla nich dodatki są, co więcej kryteria im obniżają a reszta jest w czarnej d...
A mieć 300 złociszy (lub 200, albo 400) a nie mieć ... choćby nawet przez rok jeszcze (o ile tyle SC jeszcze wytrzyma)... to robi różnicę a na pewno nie motywuje
Więc ja uważam m że właśnie TERAZ!

Nigdy nie jest zła pora aby upomnieć się o pieniądze które się komuś prawnie należą, nie można pozwolić sobie na to aby nas ktoś okradał. A to z dodatków, 3 procentówka, nagrody uznaniowe, premie. Najwyższy czas skończyć z tymi procederami. Ale zgadzam się też z tym, że są ważniejsze sprawy do załatwienia w chwili obecnej. Zaufajmy Sławkowi i dajmy mu nasze pełne poparcie, myślę o wszystkich związkach, jeśli Wasi przedstawiciele nic nie robili przez lata to nie miejcie nadziei, że teraz coś dla Was zrobią. Jest nas około 14 tysięcy, poprzyjmy Sławka a poprzez to naszą sprawę emerytury, podwyżki itp. Pozdrawiam wszystkich.

A czy jak ktoś z akcyzy wychodzi na oględziny auta (np. ciężarowego Mercedesa S-klasy ;-)) to nie powinien mieć dodatku jak inne referaty? To też jest niebezpieczne (klient zły i nieobliczalny), w terenie (parking przed UC to już nie biurko) i niezależnie od pogody. Taka mała dygresja.

W kadrach też nie jest lekko, nie wszyscy funkcjonariusze są kulturalni, trzeba wpuszczać tylko w krawatach.

Back
Do góry