Dodatki dochodzeniówka

Łazarz

Użytkownik
Punkty reakcji
54
Witam Wszystkich,
Chciałbym poruszyć temat pewnej dyskryminacji, jaka jest w naszej służbie w działach dochodzeniowo-śledczych. A mianowicie kwestia dodatków kontrolerskich " dochodzeniowych". Czy związek mógłby poruszyć ten temat, dlaczego w niektórych izbach dochodzeniówka dostaje dodatek kontrolerski np. stołeczna Warszawa, a inne izby tego nie mają. Według mnie jest to temat dość istotny, bo nie dość że otrzymują wyższe mnożniki na start i później to jeszcze dodatki .. i wytłumaczeniem że mało ludzi to nie jest .
Pozdrawiam

Może w tych innych są np. wyższe mnożniki w dochodzeniowce

Nie są, poza tym mnożniki a dodatki to 2 różne kwestie już nie wspominając o tym że w warszawie są wyższe

Nie są, poza tym mnożniki a dodatki to 2 różne kwestie już nie wspominając o tym że w warszawie są wyższe
To miejscowy rynek pracy definiuje zarobki, a ponieważ nie mamy sztywnych grup zaszeregowania tylko widełki mnożników to takie różnice są normą.

Chodzi mi o to że np. ten sam stopień, to samo stanowisko ten sam nawet nabór to w dochodzeniówce mnożnik jest wyższy niż na oddziale o 0,1 i to niby rekompensuje brak dodatków kontrolerskich. U nas tak jest.

Chodzi mi o to że np. ten sam stopień, to samo stanowisko ten sam nawet nabór to w dochodzeniówce mnożnik jest wyższy niż na oddziale o 0,1 i to niby rekompensuje brak dodatków kontrolerskich. U nas tak jest.
U nas jest stanowisko wyżej, a co za tym idzie mnożnik. Więc nie widzę niesprawiedliwości.

Back
Do góry