dodać do postulatów niezwłoczne konkursy na dyrektorów ic

G

Guest

Gość
Proponuje dodac do postulatów, niezwłoczne przeprowadzenie konkursów na dyrektorów ic. Mam nadzieję, że pamietacie, bo ja pamiętam, że obecni to przydupasy Banasia. W wiekszości bierni, mierni ale wierni. Albo wykazywali się przed Bananem zwalnianiem ludzi na czas (takie zawody) albo do dziś konkurują w "kto bardziej bierny i mierny". Czas by może popracowac z kims kto zna się na pracy w cle i nie będzie z klucza politycznego. Niech ta służba zrobi ten pierwzy krok w kierunku prawdziwej apolityczności.

Na stronach IC SZCZECIN, ktoś napisał

Nic się nie zmieni, dopóki...

--------------------------------------------------------------------------------

...dopóki na dyrektorów i Szefów SC mianują ludzi z klucza politycznego, ale bez podstawowej wiedzy na temat podlegającej im instytucji.
PS - nasz Dyrektor ds Kateringu jest tu sztandarowym przykładem.

A, KTO BYŁ PROMOTOREM OBECNEGO DYREKTORA IC POZNAŃ?

Re: dodać do postulatów niezwłoczne konkursy na dyrektorów i

Anonymous napisał:
Proponuje dodac do postulatów, niezwłoczne przeprowadzenie konkursów na dyrektorów ic. Mam nadzieję, że pamietacie, bo ja pamiętam, że obecni to przydupasy Banasia. W wiekszości bierni, mierni ale wierni. Albo wykazywali się przed Bananem zwalnianiem ludzi na czas (takie zawody) albo do dziś konkurują w "kto bardziej bierny i mierny". Czas by może popracowac z kims kto zna się na pracy w cle i nie będzie z klucza politycznego. Niech ta służba zrobi ten pierwzy krok w kierunku prawdziwej apolityczności.
a to calkiem sluszna idea

ja bym w takim ukladzie zyczyl sobie zalatwienia emerytur po 15 latach, tylko od ktorego dnia bedzie naliczana?? wtedy juz nie musialbym myslec o tych wszystkich zadnych wladzy pseudo dyrektorach.

Mając na uwadze, że dzisiaj minister spotkał się z naczelnikami urzedów, trzeba chyba stwierdzic, że nie ma już zaufania do swoich "banasiowych fachowców" dyrektorów. Tak trzymać Panie Ministrze. My tez nie mamy do nich zaufania. A to już pierwszy krok d porozumienia.

Back
Do góry