do złodzieji z zacisznej i sieleckiej

• Thread starter Thread starter alokowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A

alokowany

Gość
piję już dwa dni i mam 20 koni na zawołanie, może przyjadę po was każe was do siodła wiązać i na arkanie każe przez Przemyśl prowadzić, każda żona zatrzymanego celnika napluje na was, każde dziecko was kopnie, zapyta się co zrobiłeś śmieciu dla mojego taty, napisałeś chociaż jedno pismo w jego sprawie?czy chociaż chciałeś mu pomóc?wasze rządy dobiegły końca , bójcie się bo słowo może , może stanie sie ciałem!a u mnie konie wyrywne!

To że pijesz już dwa dni widać po Twoim zapisie.Ja tez jestem alokowany i mam nadzieję,że wreszcie coś się zmieni.Że nie zapomną o nas!!-Wszystkim życzę odpoczynku jutro w dniu naszego święta.

GDZIE TE AWANSE NA DZIEŃ CELNIKA?PODOBNO BYŁY PO 4 NA KAŻDY ODDZIAŁ-CIEKAWE KOMU DALI?JAK ZWYKLE SWOIM LUDZIOM(DUPOWŁAZOM)INNI NIE MAJĄ SZANS CHOCIAŻ JEST WIELU, KTÓRZY NIE AWANSOWALI PO KILKA A NAWET KILKANAŚCIE LAT!!!!!!!!!!!!

alokowany napisał:
piję już dwa dni i mam 20 koni na zawołanie, może przyjadę po was każe was do siodła wiązać i na arkanie każe przez Przemyśl prowadzić, każda żona zatrzymanego celnika napluje na was, każde dziecko was kopnie, zapyta się co zrobiłeś śmieciu dla mojego taty, napisałeś chociaż jedno pismo w jego sprawie?czy chociaż chciałeś mu pomóc?wasze rządy dobiegły końca , bójcie się bo słowo może , może stanie sie ciałem!a u mnie konie wyrywne![/quote

Prezes idz się odlej ,będzie ci lżej!!

mogę każdemu z was, napluć w oczy , nigdy żaden z was mi nie pomógł, teraz mogę was do koni wiązać , bo jesteście nikim,złodziejom z zacisznej mówię trzy razy nie!

Back
Do góry