Do wszystkich zatrzymanych z Przemyśla!

• Thread starter Thread starter KMICIC
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

KMICIC

Gość
Zobaczcie na forum dialog z SSC !!!!!!! Okazuje się że nasz kierownik Medyki pomagał oczyszczać szeregi SC ze skorumpowanych celników.Nasz jaśnie panujący uważa, że nagonka na tego uczciwego, oddanego zasadom moralnym, brzydzącego się układami, znajomościami, promującego kodeks etyki oraz norm prawości to zemsta wichrzycieli i marginesowych grup chcących odwetu za pomoc w zatrzymaniu kilkudziesięciu ubrudzonych korupcją celników, którym te rycerz czystych rąk powiedział TRZY RAZY NIE!!!

Kmicic, tragiczne jest to, ze po wejsciu RP do tej calej. ch....ni jewropejskiej takie sytuacje jak opisales wcale sie nie zakonczyly.Ja to nazywam tak: lokalne uklady i kasa-tzw. koligacje mafijno-rodzinne sa silniejsze i niz checi zamian wyrazane publicznie przez nawet samego SSC.Zyjemy w kraju ,gdzie rzadzi mafia...i przykro o tym wspomniec, sprawa "Olewnikow" jest tego najjaskrawszym i najbardziej trragicznym przykladem.Przykladow moge podac wiele, i co z tego skoro nic to nie zmieni ,a zawoalowane grozby od kierownictwa izby juz nie raz odbieralem.Szkoda tylko, ze takie cos jak CBA powstalo za pozno i jest poddawane politycznym naciskom.

On na pewno i niczym nie wiedział:DNic nie słyszał nic nie widział:DJa zrozumiałem że szef napisał że albo nie mają na niego dowodów albo poszedł na współprace.

W tej calej nowej ustawie powinien byc zapis, ze f.c. ma prawo odmowic wykonania danej czynnosci, jesli jest ona niezgodna z prawem,innymi przepisami, naraza na niebezpieczenstwo wlasne lub innych itp. I to powinno tez powstrzymywac bezposrednich przelozonych od podstepnych i cwanie zaaranzowanych praktyk. I do tego wcale nie trzeba wymagac polecenia na pismie. A tak...bedzie jak bylo: i przekrety po jednej stronie a odpowiedzialnosc gdzie indziej. Musi byc i bat i marchewka dla wszystkich.Tego nie doczytalem, albo jest.

Ss. Sam Się Przyznał Z Płaczem,że Pisał Na Kolegów Bo Mu Kazali.zastanówcie Się Dlaczego Ten Człowiek Jeszcze Awansuje,choć Został Tym Kim Jest Przez Rekomendację Rządów Sld.przecież Musi Donosić!!!!!!! A Nawiasem Mówiąc Też Ma Zielony Piękny Domek ,piękny Samochód,kute Ogrodzenie I Dziąłkę Min.12 Ar.aresztowanym Celnikom,których żony Też Pracują Nie Wolno Tego Mieć.pytam Gdzie Sprawiedliwość,napewno Nie W Tym Kraju.pan Ss Powie To Na Kredyt,aresztowani Też Mają To Na Kredytach.panie Dyrektorze Nich Pan Się Zastanowi I Dobrz Pozna Pana Ss,bo Któregoś Dnia Zostanie Pan Jego Ofiarą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poczekamy na sprawiedliwość

Pan Bóg jest sprawiedliwy tylko nie rychliwy .... ja poczekam na to jak jego dzieci zapłaczą ... wówczs zrozumienie nasz ból.....

eh.. ta nieznajomośc przepisów

prawo zabrania wykonywania poleceń przełożonych których wykonanie prowadziłoby do powstania przestępstwa lub wykroczenia.. eh amicus.. nie wiem od kiedy pracujesz ale ta ustawa jest z 1999 roku - naprawdę choć tę jedną ustawę wypada znać.. Art 36 ustawy o Słuzbie celnej

.Martwa teoria tym bardziej, ze jest z 1999r.Jesli jest dobra to po co ja zmieniac?Prokurator jakos nie pyta sie potem ztrzymanych, czy znaja art. 36 ustawy o SC, a na pewno juz przelozonych.

cd

zgadzam się.Czysta teoria.Zawsze ,winien jest ten kto
świadomie, czy nieświadomie przystawił swój datownik.
A odpowiedzialność najbliższych zwierzchników,śmiech
na sali.Zero odpowiedzialności,kasa za funkcję i ...:)

Back
Do góry