Do wiadomości którą podał SIWY

• Thread starter Thread starter korsarz
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

korsarz

Gość
Telewizja kłamie i podaje mylne informacje,do pracy przystąpili ludzie,którzy chcą pokazać,że mamy dobre intencję,oczywiscie nie wszyscy(jedna z koleżanek? pracuje cały czas w Dorohusku,nawet była w tv),ale jak był miał alimenty kilka tysięcy?.Tak na marginesie korzonki to to bardzo fajna choroba,może dopaść wszystkich,tylko trzeba siedzieć w domu i się wygrzewać!!!

oto słowa człowieka który uczestniczył w rozmowach w warszawce

"słuchajcie po drugim dniu tej groteski pożegnałem tych amatorów i naszych zarządzających. oni są w stanie załatwić ewentualnie nam kolejne kłopoty. trudno to opisać jak to wygląda choć niby wersal. związki zawodowe które sie tu pojawiły to prawie wszyscy kombatanci z przeszłości. może nawet ZBOWiD był reprezentowany / to tak tytułem żartu/. wszystko jest w rękach granic i innych oddziałów. reszta tej bandy to karierowicze itp. niby rozmowy są na temat ale jedyny efekt to fakt przedstawienia na piśmie upoważnień do negocjacji przez stronę rządową. na koniec powiedziałem im wszystkim że związki po tej akcji przestaną istnieć bo to jest kolejny wrzód w polskim cle. coś tam może się wykluje z tego gadania ale jak nie dociśniemy gówno z tego będzie. ludzie którzy w tej chwili rozmawiają to skansen. odebrano głos S.Siwemu choć staramy się non stop poprzez niego mieć wpływ na przebieg negocjacji. osobiście skłaniałem go abyśmy opuścili ten teatr ale do jutra pozostawił sobie komfort brania w tym udziału. ogólnie gość jest bardzo dobry. wrogów ma we wszystkich. wydaje się że nasz sukces uzależniony jest od blokad dogowych.
nie wierzcie w ani jedno słowo które jest podawane w tv. jesteśmy profesjonalistami więc wiemy jak odbywa się prawidłowo przeprowadzana kontrola i dozór celny. mogą nam skoczyć."

baranek napisał:

"słuchajcie po drugim dniu tej groteski pożegnałem tych amatorów i naszych zarządzających. oni są w stanie załatwić ewentualnie nam kolejne kłopoty. trudno to opisać jak to wygląda choć niby wersal. związki zawodowe które sie tu pojawiły to prawie wszyscy kombatanci z przeszłości. może nawet ZBOWiD był reprezentowany / to tak tytułem żartu/. wszystko jest w rękach granic i innych oddziałów. reszta tej bandy to karierowicze itp. niby rozmowy są na temat ale jedyny efekt to fakt przedstawienia na piśmie upoważnień do negocjacji przez stronę rządową. na koniec powiedziałem im wszystkim że związki po tej akcji przestaną istnieć bo to jest kolejny wrzód w polskim cle. coś tam może się wykluje z tego gadania ale jak nie dociśniemy gówno z tego będzie. ludzie którzy w tej chwili rozmawiają to skansen. odebrano głos S.Siwemu choć staramy się non stop poprzez niego mieć wpływ na przebieg negocjacji. osobiście skłaniałem go abyśmy opuścili ten teatr ale do jutra pozostawił sobie komfort brania w tym udziału. ogólnie gość jest bardzo dobry. wrogów ma we wszystkich. wydaje się że nasz sukces uzależniony jest od blokad dogowych.
nie wierzcie w ani jedno słowo które jest podawane w tv. jesteśmy profesjonalistami więc wiemy jak odbywa się prawidłowo przeprowadzana kontrola i dozór celny. mogą nam skoczyć."

Siwy nie ma prawa głosu i jest jako obserwator!!!! Tak go wyrolowali!!!! Bierzmy sie do roboty!!! Jeden TIR na 2 godziny słuzby/1 celnik. Zobaczymy co będzie rano jak kolejak osiągnie Warszawkę!!!!!!!

KOLEJNY RAZ POKAZUJE SIE ,że nasze związki nadają się jedynie do KASACJI!! Najpierw wypierają się protestu i twierdzą że to inicjatywa oddolna,następnie gdy ten protest ogarnia całą Polskę ,podpinają się i nagle zaczynają nas reprezentować ! JEDYNA osoba która była z nami -S.SIWY- nie ma głosu na tych negocjacjach !!! Nasi związkowcy którzy dopuścili do rozbicia związków -FOŁTA, TOKARZ itd ponownie mieszają ,by zaistnieć medialnie.Wstępne "porozumienie " to to co ustalono z dyrektorami IC -kropka w kropkę .A od naszych "związkowców " oczekują jedynie przyklepania .POWOŁAJMY NOWY JEDNOLITY ZWIĄZEK ZAWODOWY CELNIKÓW -JEDEN DLA WSZYSTKICH-by już nigdy nie patrzeć na ambicje i układy wielu działaczy!!NIE PŁAĆMY SKŁADEK NA ICH AMBICJE!!!!

korsarz napisał:
Telewizja kłamie i podaje mylne informacje,do pracy przystąpili ludzie,którzy chcą pokazać,że mamy dobre intencję,oczywiscie nie wszyscy(jedna z koleżanek? pracuje cały czas w Dorohusku,nawet była w tv),ale jak był miał alimenty kilka tysięcy?.Tak na marginesie korzonki to to bardzo fajna choroba,może dopaść wszystkich,tylko trzeba siedzieć w domu i się wygrzewać!!!

to fakt, wiem coś o tym :twisted:

baranek napisał:

tez tam bylem i wpelni Cie kolego popieram, S. Siwy poparcie ma tylko u ludzi z przejsc,
to jest nasz protest a nie zwiazkowcow !!!!!!
STOIMY DALEJ !!!
PROTEST TRWA!!!

To prawda. Siwy jest jako obserwator, a ta reszta nieudaczników próbuje coś załatwić, chyba dla siebie. To kolejna farsa. Niech Siwy wraca, założy ZZ, zbierze odpowiednią ilość członków ( mam nadzieję że ok 90% funkcjonariuszy ) i dopiero zabieramy się za akcję, ale taką prawdziwą i bez tych pseudo związkowców !

korsarz masz rację - ta koleżanka z Dorohuska to frustratka która w życiu nic nie"dostała" bo nie"dorosła". Może teraz się próbuje odnaleźć w mediach i wśród naczelnictwa, bo wśród nas napewno NIE

Protest granicy - dokładnie, bo na wewnętrznych pracuja pełną parą, a ZZ w Katowicach same nawet namawiały do podjęcia pracy. Zdrajcy ! :evil:

Anonymous napisał:
korsarz masz rację - ta koleżanka z Dorohuska to frustratka która w życiu nic nie"dostała" bo nie"dorosła". Może teraz się próbuje odnaleźć w mediach i wśród naczelnictwa, bo wśród nas napewno NIE

KTO Z DOROHUSKA POJECHAŁ DO WAWY????

Anonymous napisał:
O o chyba jadą po naszej koleżance?[/quot
A TAK A PROPOS, TO O KTÓREJ KOLEZANCE MÓWIMY, BO WYSTEPOWAŁY DWIE??????????????????? OBIE DOBRZE N...E MAJ AW GŁOWIE, BO SA NIE DOWARTOŚCIOWANE ZAWODOWO I PRYWATNIE!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Protest granicy - dokładnie, bo na wewnętrznych pracuja pełną parą, a ZZ w Katowicach same nawet namawiały do podjęcia pracy. Zdrajcy ! :evil:
Tak to jest jak przewodniczącym zrobią ciote i pierdołe w jednej osobie,podczas alokacji lizał dyra po dupie,żeby go tylko nie brał pod uwagę i nie kiwnął nawet palcem,żeby komuś pomóc.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

KTO Z DOROHUSKA POJECHAŁ DO WAWY????
DWÓCH NASZYCH, jeden jest w środku jako obserwator!ALE NIE BĘDĘ PODAWAŁ NAZWISK ,OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
Do góry