Do Pani Alicji Tokarz

• Thread starter Thread starter protesuje dalej
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

protesuje dalej

Gość
Jeżeli znowu będzie tak że naczelnictwo dostanie po 800pln a my z dołu 200pln nie zobaczycie nas w pracy jeszcze długo, ta banda nie była z nami, straszyła i zmuszała do pracy, wszyscy po równo i naszą kadrę naczelników i kierowników oddziałów do wymiany, napiszemy protest do szefa służby oni dłużej być nie mogą.Nie będziemy pod nimi pracować.

naczelnik z byłą panią dyrektor mogliby za darmo pracowac byle trzymac łape na granicy. wszyscy wiedzą dlaczego...

WŁAŚNIE ŻADNE NACZEKNIK UC PRZEMYŚL TRZĘSIE DUPA BO BOI SIĘ ODSTAWIENIA OD KORYTA,ZATRZYMANIA W MEDYCE TO JEGO SPRAWKA I KUCHCIŚKIEGO

wszystko aby wygrac wybory(ie udały się kuchcińskiemu nie ma wyłaczności w przemyślu)kumpel pinka czyli kryminalisty i przestępcy zabrać mu immunitet niech odpowiada karnie za zamknięcia w medyce 2007

Anonymous napisał:
naczelnik z byłą panią dyrektor mogliby za darmo pracowac byle trzymac łape na granicy. wszyscy wiedzą dlaczego...
mafia ich sponsoruje, w korczowej jak na dprawie powiedziałem ,ze chcę po tyku latach robić coś innego to mi jesen kierownik zmiany powiedział ,że nie mam układu ,a potem obniżył mi ocene okresową,sprawa się powtórzyła na odprawie to fuczeli jak mogę ,i nie tylko ja tak zrobiłem ,z korczowej usuwano niewygodnych osobników płacąc naczelnikowi

Back
Do góry