Do Małgosi-największego kłamcy w IC Przemyśl

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Zarzutom związkowców zaprzecza kierownictwo przemyskiej Izby Celnej. Według rzeczniczki IC Małgorzaty Eisenberger, informacje o 50-procentowych brakach kadrowych na granicy są przesadzone.

- Nie przypominam sobie takich sytuacji. Braki oczywiście występują, ale kierownictwo Izby podejmuje działania, by ubytki zmniejszyć. Prowadzony jest cykl przyśpieszonych szkoleń - mówi rzeczniczka. Dodaje, że funkcjonariusze służby przygotowawczej mogą wykonywać czynności, gdyż każdy z nich ma starszego stażem i stopniem opiekuna. Nie zgadza się z tym z kolei Sławomir Siwy, według którego jest to fikcja.

Znów dojdzie do buntu celników?--------No to Cię Małgosia mamy!złożymy wniosek o ściganie do prokuratury za świadome wprowadzanie w błąd opinii publicznej w związku ze stwierdzeniem, że każdy funkcjonariusz służby przygotowawczej wykonuje obowiązki ze starszym stażem i stopniem opiekunem.KłAMIESZ JAK Z NUT!!!!!!

Nie wiem czy kłamie, ale kilka razy Pani Rzecznik napisała skrót tyś. zamiast tys.:p

Niezrozumienie!!!

Nie wiem czy kłamie, ale kilka razy Pani Rzecznik napisała skrót tyś. zamiast tys.:p

Nooo! Jedna Pani, to oskarżyła pewnego polityka, bo nie pisał w sms'ie polskich znaków!!!
Napisał tylko: ZROB MI LASKE I ... ZOSTAN MOJA SEKRETARKA.
A może to tak z rozpędu Pani Małgosia chciała do Szefa- Mój tyś. Mój tyś. Mój tyś. ...?!

Małgośka, dlaczego trzeba było pisać nazwiska na testach ?

Dlaczego trzeba było pisać nazwiska na testach ?????pesel nie wystarczył????znowu przyjmujecie po znajomości???????Znowu chcecie zrobić rodzinne granice????Czy ta IC Przemyśl nie może błysnąć uczciwością i rozwiązaniami które zadziwią wszystkich????Tylko ciągle wstyd i hańba!!!!

Back
Do góry