do krisa

• Thread starter Thread starter kris
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

kris

Gość
W UKS co drugi to były policjant , wojskowy i ich się nie rusza !!!! Pondto TO TYPOWO POLSKI MODEL NAPRAWY PRZEZ LIKWIDACJE I WYNIKA Z NIEUDACZNICTWA !!! SORKI ALE TO PRAWDA !!! ROZWIĄZUJĄ NAS GDYŻ MOŻNA TO SPRZEDAĆ MEDIALNIE I NIC ..... !!!!!!!!!!!!

masz rację UKS-y powstały właśnie po to aby zagospodarować byłych funkcjonariuszy SB oraz Milicji (Policji). Jeżeli tam miała by być reforma to musieli by ta instytucję zamknąć z powodu braku kadr . Ale to niestety SC niszczą a nie UKS-y a dlaczego bo "sprawdzeni towarzysze"trzymaja sie mocno i nikt tego nie zmieni ani PiS ani PO ani nawet Samoobrona z LPR-em

No i co z tego że w UKS pracują byli policjanci? Według Was (chrześcian) należy wprowadzić świętą inkwizycję i ich ukrzyżować?

Pracowałem w UKS i zaręczam, że żadnymi byłymi policjantami ani ja, ani moi szefowie nie byli. Wywodzili się z Izby Skarbowej i dawnych Zjednoczeń (fachowcy, których teraz brakuje). Po przyjściu do służb celnych przekonałem się dopiero ilu wśród Was miało pochodzenie policyjno esbeckie, łącznie z głównym Dyro. Byłem bardzo zdegustowany tym, oraz klanami rodzinnymi, które były na porządku dziennym. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Proszę więc o trochę umiaru!

Tak,tak.Przyjdą eksczerwoni i Was zjedzą. Na TVN-ie zapowiedział już Kalisz,że na koniec zje Krzysztofa Putrę. :lol:

Przytykła imbryk garnkowi. W tych Izbach Skarbowych to jak się znaleźli??
P.S.
Widać nie należałeś do grona fachowców bo się Ciebie pozbyli z UKS-u. A może tam też "srałeś" we własne gniazdo?

Back
Do góry