Do dwóch jacków z fzzsc !!!

kit 2009

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
:mad:Informujemy, że po długotrwałych negocjacjach prowadzonych przez przedstawicieli Federacji ZZSC, Zrzeszenia ZZ SCRP oraz Związku Zawodowego SzNPiA, Szef Służby Celnej - Pan Jacek Kapica zaakceptował wniosek zgłoszony przez Federację ZZSC:mad:
MOŻE , COŚ WIĘCEJ ROZGŁOSILIŚCIE SWÓJ SUKCES I CO DALEJ ????? W CO GRACIE ????
CZEKAMY NA WYKONANIE AKCEPTOWANYCH WNIOSKÓW :mad: !!!

:mad:Informujemy, że po długotrwałych negocjacjach prowadzonych przez przedstawicieli Federacji ZZSC, Zrzeszenia ZZ SCRP oraz Związku Zawodowego SzNPiA, Szef Służby Celnej - Pan Jacek Kapica zaakceptował wniosek zgłoszony przez Federację ZZSC:mad:
MOŻE , COŚ WIĘCEJ ROZGŁOSILIŚCIE SWÓJ SUKCES I CO DALEJ ????? W CO GRACIE ????
CZEKAMY NA WYKONANIE AKCEPTOWANYCH WNIOSKÓW :mad: !!!

wyciszają emocje celników, by nie doszło do protestu przed wartosciowaniem. zobaczcie rok temu każdy z nas walczyl o podwyżki m,. in. a dziś zapomnieli o treści porozumień z 2008 i cieszą się ze starszego scepcjalisty -> ups bo przecież laskawca dal gwarancję utrzymania wynagrodzenia. LUDZIE jaka gwarancja utrzymania wynagrodzenia...ono mialo być wyższe a nie od lat to samo!!!
teraz każdego cieszy nazwa stanowiska. a mi osobiście to wisi, ale gdzie moja kasa? dlaczego mam sie cieszyć z gwarancji utrzymania uposażenia? to moje prawo nikt tego zmienić nie mógl. nastraszyli was pismami projektami. nam się nalezy podwyżka a nie zamrażalka do omerytury (a dla nich to wieloletni plan oszczędnosciowy

To bardzo sprytna technika. I pomyśleli Panowie z MF-u, większości damy kilka stówek podwyżki, żeby się cieszyli i nie wygłupili z jakimś protestem, a reszcie nie damy nic i niech się cieszą, że im nie obniżymy. GENIALNE? GENIALNE

To bardzo sprytna technika. I pomyśleli Panowie z MF-u, większości damy kilka stówek podwyżki, żeby się cieszyli i nie wygłupili z jakimś protestem, a reszcie nie damy nic i niech się cieszą, że im nie obniżymy. GENIALNE? GENIALNE

najgorsze jest to że wszyscy to łykneli ... że zastanawiają się nad nazwą stanowiska... i czy do emerytury dostaną jeszcze jakieś grosiwa. a tymczasem ... nie powinno być zamrażalki tylko takę 500 na etat powinni wyplacić. Po co te dyskusje którakategoria i ble ble... mieszają równo...codziennie nowy komunikat SSC lub Federacji... namieszali tak ze nikt nie pamieta o co chodzilo

http://solid.home.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=462&Itemid=2

I WSZYSTKO JASNE ! PANOWIE JACKOWIE JESEŚCIE DUMNI Z SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????? PORA ,ŻEBYSCIE ODESZLI ZE SC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czytaliście zapewne projekt rozporządzenia opublikowany dzisiaj na stronach Corinti w sprawie wynagradzania funcjonariuszy celnych. Po długotrwałej walce... niektórych związków zawodowych udało sie osiągnąć : podwyższenie najniższej pensji zasadniczej kierowników referatów o 450 zł, a im wyżej na stołku tym lepiej . Doszło do tego ,ze w rozporządzeniu o wynagrodzeniach z początku miesiąca DIC mógł mieć pensję podstawową eksperta i prawie taki sam dodatek funkcyjny a we wczorajszym projekcie DIC ma dużo potężniejszą pensję niż ekspert a o zmianie dodatków ani słowa. Poczytajcie dokładnie co nam przygotowało Słońce i jak zostaniemy zrobieni w .... trąbę. Kasa jest dla kasty oficerskiej tj Dyrektorów,Naczelników i kierowników referatów . Reszta braci ma zapier.....ć i milczeć. O to chodziło Kapicy. Opłacić wysoko kadrę dowódczą a oni mają trzymać podwładnych za pysk i pilnowć, poprzez upodlanie nas swojej kasy. Jak któryś nawali to piesków na jego miejsce będzie full. Zwłaszcza młodych wilczków, wiedzy mało, stażu mało ale dla ksy zrobią wsio. Czyz nie tak celnicy +50 ? Pozdrawiam

kto jeszcze z was ich utrzymuje ??? dziwi mnie starego celnika!
Niech ktos wymieni tylko 1 rzecz co oni zrobili dobrego dla 1 zwyklgo celnika???
tylko.... 1

Czytaliście zapewne projekt rozporządzenia opublikowany dzisiaj na stronach Corinti w sprawie wynagradzania funcjonariuszy celnych. Po długotrwałej walce... niektórych związków zawodowych udało sie osiągnąć : podwyższenie najniższej pensji zasadniczej kierowników referatów o 450 zł ...

Panie Sławomirze.
Takie "numery" same już świadczą o CAŁOKSZTAŁCIE przekrętów, przeciwko którym od początku powstał i działa ZZ Celnicy !!!
Sądzę, iż należy zrobić WSZYSTKO, by każdej możliwej w kraju i za granicą; osobie, grupie, formacji, instytucji, fundacji, organizacji itp, pod tytułem: "WOJNĘ PROWADZIMY PRZEZ TAKIE SZACHRAJSTWA!" przedstawić porównawczo wiadome projekty BEZ ABSOLUTNIE ŻADNEGO INNEGO KOMENTARZA !!!
Co najwyżej można zakończyć krótkim pytaniem: CZY KTOŚ MOŻE NAM POMÓC ???
Wokół nas istnieje cywilizowany świat! Czyżby UE nie zależało na przynoszonych przez nas profitach ?!

panie sławomirze.
Takie "numery" same już świadczą o całokształcie przekrętów, przeciwko którym od początku powstał i działa zz celnicy !!!
Sądzę, iż należy zrobić wszystko, by każdej możliwej w kraju i za granicą; osobie, grupie, formacji, instytucji, fundacji, organizacji itp, pod tytułem: "wojnę prowadzimy przez takie szachrajstwa!" przedstawić porównawczo wiadome projekty bez absolutnie żadnego innego komentarza !!!
Co najwyżej można zakończyć krótkim pytaniem: Czy ktoś może nam pomóc ???
Wokół nas istnieje cywilizowany świat! Czyżby ue nie zależało na przynoszonych przez nas profitach ?!

dlaczego nastała cisza !

Back
Do góry