Dlaczego?????

nikt 2

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Dlaczego? zawsze dajemy się robić w.....
Dlaczego? nie potrafiliśmy przystapić do akcji protestacyjnej w styczniu 2008
Dlaczego? uwirzyliśmy obietnicom SSC D........
Dlaczego? "Nasi Przedstawiciele"z ZZ nie potrafili się dogadać
Dlaczego? "Nasi Przełożeni" nigdy nie chcieli reprezentować Naszych interesów
Dlaczego? Upokarzani i Niedoceniani wykonujemy swoje obowiązki
Dlaczego????????

dlatego !!!

W przedziale pociągu do Torunia jechał celnik, stolarz i żołnierz. Dziwnym trafem stało się tak że każdy z nich usiadł na gwoździu. Żołnierz się w...ił i wyrzucił go przez okno, stolarz wyjął go i schował do kieszeni (pomyślał że może się przyda) a celnik rozsiadł się mocniej się i pomyślał "a może tak trzeba". nie pozwólcie by w drodze do w-wy przeszkodził wam w myśleniu i siedzeniu jakiś gwóźdź.:cool:

Popieram, popieram 30 1202. Tak sobie myślałem jeszcze kilka miesięcy temu,że nie może być w naszej służbie aż takiego perfidnego zakłamania. Dyrektorzy kicający na paluszkach przed bosem. Jacy z nich celnicy że nie widzą co się dzieje. Gdzie ich godność, sami ją zdeptali, byle sie tylko utrzymać na stołkach.Nie ważne jest dla nich, że stacza się, pikuje ta formacja jak kometa w przepaść. Są właśnie takim gwoździem. Ale nie pozwólmy im przeszkodzić w budowaniu takiej służby w której wszyscy z satysfakcją będziemy pracować. 25.06. Do zobaczenia.

30 1202

W kuluarach sejmu słyszałem, że niektórzy posłowie nie odrózniają nas od strażaków.
Ale żeby nie popaść w doła też przytoczę pewną anegtotę (nie na temat ale poprostu)
Pociąg - w przedziale : Generał, szeregowiec, matka i córka. Tunel, ciemno.
Słychac trzask uderzenia w "pysk"
Myśli podróżnych :
Matka - córke mam ładną pewnie w tunelu żołnierz się do niej podwalał i dostał w pysk.
Córka- matka jeszcze atrakcyjna , w tunelu pewnie się do nie niej generał chciał dobrać i dostał w pysk.
Generał - pewnie w tunelu, szerogowiec się chciał dobrać do córki a ta po ciemku zamiast jego mnie trafiła w pysk......
Szeregowiec- w następnym tunelu też mu przywalę.....!!!

Dlaczego? zawsze dajemy się robić w.....
Dlaczego? nie potrafiliśmy przystapić do akcji protestacyjnej w styczniu 2008
Dlaczego? uwirzyliśmy obietnicom SSC D........
Dlaczego? "Nasi Przedstawiciele"z ZZ nie potrafili się dogadać
Dlaczego? "Nasi Przełożeni" nigdy nie chcieli reprezentować Naszych interesów
Dlaczego? Upokarzani i Niedoceniani wykonujemy swoje obowiązki
Dlaczego????????
Dla pieniędzy ?

Dla pieniędzy ?

Wyobraź sobie, że (niestety!!!) większości uczciwych ludzi lepiej jest znosić to wszystko dla pieniędzy (nawet li tylko gołej pensji), niż dla subiektywnie branej "fortuny" zyskać mentalność zeszmaconego buraka!!! :cool:

Wyobraź sobie, że (niestety!!!) większości uczciwych ludzi lepiej jest znosić to wszystko dla pieniędzy (nawet li tylko gołej pensji), niż dla subiektywnie branej "fortuny" zyskać mentalność zeszmaconego buraka!!! :cool:
Spokojnie-tylko zapytałem!

Back
Do góry