Dlaczego SSC oszukał?

Paulini

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Mam pytanie. Czy ktokolwiek wie gdzie Izby Celne odprowadzą pieniądze zabrane pracownikom korpusu służby cywilnej, którzy przechodząc od 1 lipca na funkcjonariusza, oszukani wcześniejszymi obiecankami SSC, musieli oddać sporą część swojego wynagrodzenia, aby wykonywać nadal czynności kontrolne/ skutek złej ustawy/.Przecież chyba wszyscy wiemy, że pieniądze te nie zostaną wykorzystane w Izbach które tych pracowników zatrudniają. Warszawa? Może inna odpowiedź? O SAMOPOCZUCIE SZEFA SŁUŻBY CELNEJ NIE PYTAM, BO NAPEWNO JEST DOSKONAŁE! PRZECIEŻ WYKONAŁ SPORY KAWAŁ DOBREJ ROBOTY! MYŚLĘ NAWET ŻE ZASŁUŻYŁ NA ODPOCZYNEK! Pozdrawiam wszystkich oszukanych. Czas pokaże kto zawinił i dlaczego.

Ale chyba sobie bo w IC Olsztyn było po 30 pln takze może i nędzne 400 zł ale lepsze 400 niz 30

IC OLSZTYN, czytaj "3 świat" lub jak to coraz częściej się słyszy " Prywatny folwark Pana Dyrektora".

Przcież chodziło o to aby nas upodlić i ponizyć. Słońce SC dalej udaje ,że coś robi i dalej udaje ,że nie wie iż to akcyza daje dochody państwu a nie cło. Ale "aferałowie" wiedzą,że na akcyzie zwłaszcza i na cle robi się szmal wiec "psiarek" tego pilnuje. Pillnuje tez interesów mniejszych psiaków aby wiernie mu aportowały /czyt. wykonywały jego polecenie ,które on dostał z "góry" / POLSKA właśnie tonie ... ale wybory sie odbedą !!!!!!

no tu bym sie jak raz nie rozpędzał tak bardzo. Napewno akcyza daje większe, ale jak widze czasem ile chłopaki na oddziałach celnych tłuką różnych rzeczy to też bym tego nie marginalizował :)

Nie było mojĄ intencja "dowalić" funkcjonariuszom z linii. Szanuję ich pracę i tego samego oczekujĘ od nich. Zwłaszcza ,ze już za parę dni za dnie parę..... nie pojade na wakacje ale będę dalej tyrał na pobory SŁOŃCA I Dyr. IC. Chodziło mi o nasze WŁADZE. Tu mamy chyba zdanie podobne. Poniżyć i upodlić dół a MY damy sobie radę.... Może im się tylko tak wydaje i taka mam cichą nadzieję , która jak wiadomo jest matką.......... :)

Back
Do góry