Dlaczego nikt nie reaguje ???

cat

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
2 627
cytat ze strony WSSC: "Pan Jacek Kapica, szef Służby Celnej życzy nam owocnej i głębokiej refleksji nad postawą osobistą i służbową "

To głęboka OBRAZA wobec WSZYSTKICH FUNKCJONARIUSZY I PRACOWNIKÓW Służby Celnej ! Zwykła KPINA z ŚWIĘTEJ doniosłości Świąt Wielkanocnych i wszelkiej dotychczasowej Służby i Pracy każdego z nas !!! A najgorsze jest to, że nadszedł ten czas, iż może to już robić bezkarnie ...

Pan Jacek Kapica do dzis nie przeprosił nas wprost za porównanie do psów. Pisał na ten temat wyjasnienia tylko do IC Szczecin.
A jednak życze mu Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt, szczerze.

Pan Jacek Kapica do dzis nie przeprosił nas wprost za porównanie do psów. Pisał na ten temat wyjasnienia tylko do IC Szczecin.
A jednak życze mu Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt, szczerze.

pan???-za wielkie słowo dla tego gościa ,niech się w tym świątecznym czasie wyspowiada ze swoich układanek z kolesiami i bardzo mocno walnie się w pierś z lewej strony ile złego zrobił tej SŁUŻBIE z którą nigdy się nie identyfikował ,biznes jest biznes wyjdzie po chwili kto ,dlaczego wsadził go na ten stołek.

cytat ze strony WSSC: "Pan Jacek Kapica, szef Służby Celnej życzy nam owocnej i głębokiej refleksji nad postawą osobistą i służbową "

Cat...życzenia ssc chodziły mnie po głowie parę dni...ale ugryzłem się w jęzor...!
Angielski gentelman ....w takich przypadkach mawia.... NO COMMENT !!!!!!!!!
PS Zdrowych,spokojnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich CELNYCH !!!!!!

...Zdrowych,spokojnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich CELNYCH !!!!!!

WIELCE GODNYM jest tak reagować na potwarz i zniewagę w żywe oczy!!!

Lecz czy "główny celnik" Rzeczpospolitej nie pokazuje taką postawą CAŁEMU SPOŁECZEŃSTWU obrazu Służby Celnej, będąc Jej "głównym przedstawicielem"?!
Po takich "życzeniach", nie znając siebie, nawet samemu sobie NIGDY bym nie uwierzył !!!

Vice versa

W takim razie nie pozostaje nic innego jak życzyć temu panu "owocnej i głębokiej refleksji nad postawą osobistą i służbową ".

Zmieniali się prezesi GUC.Dzisiaj też się zmieniają, ale już inna ranga, inne nazewnictwo, znaczy się zmieniają się ministrowie - główni Celnicy RP.Zmieniają się też ZZ i ludzie w nich udzielający się.Konstrukcje przypominające wiatraki na wietrze.Nie będę przywoływał na tę okoliczność przykładów klasyki literatury światowej!
Innymi słowy ciągle zmienia się nadbudowa.A baza taka sama, cierpliwie znosząca różne zniewagi, potwarze, spijająca śmietankę tych okoliczności !
I tym Wszystkim, którzy trwają " mimo wszystkich przeciwności "
życzę wszystkiego Naj ... im i ich najbliższym.
Ponadto życzę Wam abyście mieli świadomość tego, że na co dzień
reprezentujecie SOBĄ - to COŚ, to COŚ wartościowego - mimo braku poszanowania zwierzchników, braku awansów i podwyżek, braku możliwości godnego życia.Żeby to tylko były słowa piosenki :
I co ja tutaj robię ... ?
Wszystkiego Dobrego !

Jacek Kapica guru manipulacji

Dla mnie Kłamlica swoimi wypowiedziami,działaniem pomysłami jest po prostu do usunięcia.A to że tak wielu próbuję przekonać ludzi że trzeba być usłużnym wobec niego to ich problem.Niektórzy przechodzą wobec jego kłamstw do porządku dziennego, ja nie zamierzam.Mamy wystarczające dowody że ten człowiek nic dobrego nie zrobił i nie zrobi..

Ostatnia edycja:
Back
Do góry