dlaczego media nie podaja ze kraków protestuje

G

Guest

Gość
Krakow tez protestuje a tu cisza moze boja sie zeby inne izby sie nie dolaczyly. I to zwalanie winy za kolejki na kierowcow a o protestach celnikow najlepiej to by przemilczec. MF kłamie.

spokojnie:-)
Jutro do Was dojda cale izby: Poznan, Gdynia, Kielce, Opole...
... i kto wie, ktore wewnetrzne jeszcze :D

Beda jeszcze mowic! Jeden przez drugiego :D

Witam
W Krakowie o godz 9, 30 na Oddziały( na których byli tylko Naczelnicy i kierownicy zmiany po 2 osoby ) przywieźli celników z komórek ( Wydziałów) Izby Celnej i innych komórek wewnętrznych Urzędu . Celnicy Ci przyszli do pracy ponieważ nie wiedzieli że dzisiaj Kraków ma stanąć .Niestety marny przepływ informacji , dostali do ręki przeniesienie z dniem dzisiejszym do Oddziałów i stemple.Nie mieli wyjścia.
Prawdopodobnie robili odprawy bez weryfikacji .Jakoś to szło więc media na razie nie mają chyba o czym pisać i mówić. Na Lotnisku w Balicach podobno zatrzymali do pracy nocną zmianę ponieważ z dziennej nikt nie przyszedł.
Mam nadzieje że jutro również i Ci celnicy , którzy dzisiaj przyszli do pracy pójdą na zwolnienia L4 i urlopy na żądania.
POzdrawiam

Wewnętrzne krakowskie dołączają

To ostatnia szansa i trzeba ją wykorzystać, wewnętrzne dołączcie. Ja tak robię. Ludziska bać się nie ma czego, co możemy stracić awans bez pieniędzy???? Mała strata

Cholewka zapomniałam o dyplomie i o odznace. Faktycznie strata zarąbista :D.Chociaż może niektórym to będzie żal, że dzisiejszą imprezę odwołali.

Nie wiem gdzie poszli, ale zaproszeni nie udawali się pod adres wskazany w zaproszeniu. Być może poszli rejestrować Sad-y i deklaracje, :D :D :D

Gość II napisał:
(...)Na Lotnisku w Balicach podobno zatrzymali do pracy nocną zmianę ponieważ z dziennej nikt nie przyszedł.
Mam nadzieje że jutro również i Ci celnicy , którzy dzisiaj przyszli do pracy pójdą na zwolnienia L4 i urlopy na żądania.
POzdrawiam

Na Balicach nie ma nocnej zmiany ;) i z tego co wiem ze stałej obsady nie było nikogo na zastępstwo, zastępowali pewnie pałacowi zaskoczeni i taką skalą protestu jak i tym, że zostali przerzuceni na oddziały...
ale jutro już tak dobrze nie będzie - pałacowi się przyłączają

Back
Do góry