Decyzja 6\08

Robotnik

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
Wlkp
Chyba znowu będzie awantura bo nagrody dostaje tylko WZP. Jeżeli pierwsze nagrody w 2008r. są tak pokaźne to nieźle się ten rok zaczyna :lol:

20 funkcjonariuszy WZP, którzy wyjechali na wschód dostało po 1500zł brutto. Kolejny przykład, że lepiej być miernym ale wiernym.

Koperty już nie idą idzie kasa 1.000 na głowę specgrupy.
Kupić można każdego tylko jak długo wytrzymają?
Czy na ich miejsce już ktoś jest?
A co z Lolo Italiano?

Praca w służbie celnej jest dla mnie zaszczytem i spełnieniem moich marzeń, spotkałem tu samych wsaniałych i bezinteresownych ludzi, zarobki są na poziomie europejskim, a moich byłych i obecnych przełożonych po prostu uwielbiam

Ostatnia edycja:
Specnaz

Ciekaw jestem jak przyjmujecie naszych drogich(1000zł) sybiraków.Myśle że nie zadajecie im pytań typu:
-od czego są tacy zmęczeni,
-ile i na jaką kwotę potwierdzili wywozów,
-ilu Ivanów mogło dzięki nim oglądnąć jeszcze raz nasze targowiska ,opylić fajki i spirytus,
-czy dalej są chętni na następne wyjazdy,
-jaka liczba Wańków jest skłonna iść na współpracę ze służbami i zeznać że od momentu przyjazdu dawała Jasiowi-sybirakowi takie kwoty,które pozwolą na załatwienie dla Jasia lub Zdzisia tymczasówki itp.
Zadawanie takich pytań byłoby nie fair bo przecież my też mogliśmy się zgłosić na ochotnika i posmakować tego wschodniego miodu:p Tylko oni byli od nas szybsi i bardziej głodni kasy…yyy to znaczy wiedzy;)

Od autora: Wszystkie dane występujących tutaj osób zostały zmienione. Prawdziwe dane dostępne są na ul.Krańcowej 28.

Back
Do góry