A chciałbyś zbanować najaktywniejszego użytkownika forum? Bo ja tak
Nie przypominam sobie użytkownika juar_78. Banów natomiast było dużo więcej na forum, co jest oczywiste, bo mielibyśmy tutaj totalny chaos. Rzeczywiście jeden, może dwa zaraz po ustnym uzasadnieniu wyroku TK. Nie wiem czy o ten chodzi, ale takiego bana sobie przypominam dot. emerytur. Zauważ, że nie zostało zbanowanych wielu innych, którzy także krytycznie i sceptycznie pisali na temat emerytur. Zatem juar_78 może po prostu przesadzał, a może został zbanowany za coś zupełnie innego. Nie pamiętam.
Co do tele echo proponowałem bana jakiś czas temu, bo denerwują mnie często jego wpisy. Wielokrotnie też usuwam jego posty, bo są nie na temat, są polityczne, wrzuca stale jakieś filmiki, odnośniki, etc. Jednak pamiętam, że inni użytkownicy forum nie wyrazili na to zgody - przypominam sobie taką dyskusję na forum.
Minęło jednak trochę czasu i sprawa bana dla tele echo jest otwarta. To najaktywniejszy po mnie użytkownik, dlatego nie jest to dobre porównanie z juarem_78, którego nawet nie pamiętam, a tylko się domyślam o jaki okres może chodzić. Usunąć kogoś z forum, kto jest na nim najaktywniejszy, a kogoś kto dokonał wpisów jednorazowych, to co innego, przyznasz. Dlatego też skoro tyle z nim wytrzymujemy, to może i wytrzymamy dalej. Może wystarczy tylko mała lekcja i ban na określony czas?
Niemniej sprawa bana dla tele echo jest otwarta. I uwierz mi chętnie to uczyniłbym, ale obawiam się oskarżeń o to, że usunąłem najaktywniejszego użytkownika forum.
Pamiętaj jednak tele echo, że ja jestem na to otwarty.