Deformacja
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Tylko szczere wypowiedzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jesli chodzi o pracowników ministerstwa to jak najbardziej jestem za...po co tam funkcjonariusze??? jesli chodzi o takie wydziały, komórki jak finanse, kadry tez uwazam ze tam powinni pracować cywile. stanowiska sekretarek to też typowo cywilne stanowisko.
Od dawna jestem za ucywilnieniem KADR, LOGISTYKI, FINANSÓW, ROZLICZEŃ, ANALIZY RYZYKA, KONTROLI WEWNĘTRZNEJ, OGÓLNEGO po części również AKCYZY
Sorry, ale jakie przeniesienie?Dobry pomysl. Izby celne i urzędy celne - wszyscy do ucywilnienia- żadnych mundurków.... przeciez mozna pracować w cywilnych ciuchach.
W razie przeniesienia do służby na granicę-pełne umundurowanie wisi profilaktycznie w szafie- i nie ma problemów ( w co mam się ubrać ? ).
ciekawe jak się poczujesz jak przed końcem tego krótszego okresu słuzby trafisz nagle do biura!!!!! i co wtedy do 67 latek popracujesz czy się mylęNa granicy nikt nie myśli o strajku, wszyscy oczekują etatyzacji. Celnicy związani z odprawami i GM oraz GRZP powinni pracować krócej. Cwaniaczki z biur tworzący coraz to większą biurokrację do 67 lat.