CZY PÓŁNOC WESPRZE WSCHÓD?

Słyszałem, że niektórzy są już na antybiotykach a za dwa tygodnie .... kontrola u lekarza !!!!!
Pozdrawiamy WAS - WSCHÓD RZĄDZI !!!!!

NIESTETY UWAZAM ZE NA GRONOWO NIE MOZECIE LICZYC. :evil: JA JUZ JESTEM NA WOLNYM, ALE SAMA MAM PROTESTOWAC??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

POZDROWIENIA OD MŁODYCH Z GDAŃSKA! DZIEKI ZA TO CO ROBICIE I JUŻ ZROBILIŚCIE! ZBIERAMY SIĘ I IDZIEMY NA ZASŁUŻONE WOLNE! DAMY PRZYKŁAD STARYM CELNYM!

Gdynia i Gdańsk się stara. Jutro rano będzie wiadomo kto jest z nami a kto nie. Młodzi popierają praktycznie w 100% !!!!

100%??
ludzie-siostry bracia.

Taka jest jedność ze tylko pozazdrościć! WSZYSCY BEZ WYJATKU MLODZI jutro mają wolne :) bedzie sie działo po 8.00 rano jutro :)

mkc$ napisał:
NIESTETY UWAZAM ZE NA GRONOWO NIE MOZECIE LICZYC. :evil: JA JUZ JESTEM NA WOLNYM, ALE SAMA MAM PROTESTOWAC??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
NIE SAMA BO JA TEZ SIE DO CIEBIE PRZYLACZAM (PILNE SPRAWY RODZINNE) :lol:

Wszyscy z jajami w Gdańsku i Gdyni jutro na Uż i L4 - młodzi się nie boją niech i starsi koledzy się przyłączą. Pokazmy że jesteśmy solidarni - wszyscy celni w polsce walczą o to samo!

nie bójcie się !!!!!
my celnicy nie jesteśmy w stanie iść z na Wa-we
na wystarczy zachorować hehehehe
a Wa-wa do nas przyjdzie
WALKA!!!!

h ttp://gdynia.uc.gov.pl/zalacz/zalacz_1752.pdf

KOMUNIKAT

Komunikat dotyczący Urzędu Celnego w Gdyni.

ROZWOLNIENIE W URZEDZIE :) I IZBIE CELNEJ!

BRAWO CELNICY!

IC, UC i OC olsztyn, UC, OC Elbląg - jutro 95% na UŻ - to pewne, od dziś sparaliżowane gronowo i bezledy.

Szanowni Państwo - tylko w jedności siłą!!!!!

mkc$ napisał:
Nie masz racji Gronowo stoi od samego rana

Back
Do góry