Czy nasi oficerowie kombinują na egzaminach?

rewicencik

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Wygląda na to,że egzaminy na oficerów to fikcja,prawdopodobie dostają wcześniej odpowiedzi i każdy zdaje.Nie można się dziwić,jak się zostaje oficerem po znajomości a nie po szkole.

Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera. Tak mówiono po wojnie o nowo mianowanych oficerach milicji, wojska itd. Czyżby historia zatoczyła kółko? Wystarczy mieć wyższe i dobre układy a zostaje się oficerem w Przemyślu z tym że chyba w odwrotnej kolejności. Potem taki oficer wybiera z tłumu młodych jakiegoś (jakąś) z niezłą znajomością języka obcego i ten w zamian za późniejsze "wsparcie" w pracy robi za niego moduł z języka bo jak wiemy komputer nie widzi kto siedzi przed monitorem. W każdym razie tak to wygląda w Przemyślu. Nikt na to nie zwraca uwagi i nikogo to nie interesuje a wszelkie sygnały o takich i innych "czynnościach" są uważane przez przełożonych za niewiarygodne lub ogólnikowe pomówienia. Na polu bitwy oddać się w rozkazy tępemu oficerowi to jakby wydać wyrok śmierci na siebie.

Ble, ble, bastard. Złapałeś kogoś na tym o czym piszesz? Dziwi mnie takie beblanie., "prawdopodobnie dostają odpowiedzi" - już to widzę, dostają same odpowiedzi, bez pytań a ty nie masz biedaku "układów" żeby zostać oficerem? co? ani układów ani wsparcia. Żal du... ściska.

Ble, ble, bastard. Złapałeś kogoś na tym o czym piszesz? Dziwi mnie takie beblanie., "prawdopodobnie dostają odpowiedzi" - już to widzę, dostają same odpowiedzi, bez pytań a ty nie masz biedaku "układów" żeby zostać oficerem? co? ani układów ani wsparcia. Żal du... ściska.

Ty coś chyba nie rozumiesz, jakie układy, jakie wspacie ? Czy my pracujemy w firmie u swagra Kazia czy w służbie państwowej ? Niestety smutne jest to, że masz rację my pracujemy w firmie Jacusia K., gdzie za jego zezwoleniem zarządzają różne dyrektorki które dają oficerka każdemu kogo lubią.

\
na korytarzach chlopaki po egzaminach chlapia ozorami to nie dziw sie ze ludzie tak mowia!!!

Back
Do góry