Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
EDIT : A ten "dodatek specjalny" na koncie to wyżywienie, czy jak ? Bo te pięćdziesiąt kilka złotych za cholere mi do niczego nie pasuje....
O prosze,i za was sie biora?Dni tego bur..lu są już policzone, tylko jeszcze we wrześniu nasza szlachta się uwłaszczy.
O prosze,i za was sie biora?![]()
a ja dostałemBo jakoś tak na koncie go nie widziałem w tym miesiącu
Celgos napisał:
"P.S. Nie ciesz się zbyt mocno bo to taki niewinny żarcik."
"Nie mów chop póki nie przeskoczysz"- powiem krótko w OC B. był taki zollek co głośno i dobitnie dawał do zrozumienia że on by szybko skończył z turystyką, popytaj o C.![]()
Osobiście żaden to tylko sugestia do postu nr.7.Dlatego bo sam bym chciał aby 100% FC było kryształowych jednak tu i uwdzie życie to weryfikuje(zawsze w stadzie znajdzie jakaś się czarna owca).A czy coś mają na sumieniu czy nie to od tego są sądy.Sam napewno czytasz posty związane z południową-wschodnią RP, i czy nie masz wrażenia ze cęka za mocno opadaNie wiem jaki związek ma ten celnik z bezled ze mną chyba tylko że jest czy był celnikiem tego nie wiem a nawet więcej nie interesuje mnie to wcale. Jeżeli znasz jakiś inny związek to go podaj tu na forum i leć z tym do najbliższej miejscowo prokuratury, od razu mówię ci że nie będzie to dla ciebie przyjemne. Wyczerpię wszystkie możliwości prawne aby umilić ci życie, a myślę że dzieci z domu dziecka z radością przyjmą odszkodowanie które zapłacisz. Zastanawiam się kiedy dotrze do ciebie że nie wszyscy celnicy żyją w strachu i sztywnieją gdy ktoś mówi o aresztowaniach.
Jakby miało to jakikolwiek związek z tobą to wyjaśniłbym o co chodzi. A tymczasem masz chwilkę czasu do spekulacji, mała sugestia mają zamknąć wszystkich celników z warmińsko-mazurskiego.
P.S. Nie ciesz się zbyt mocno bo to taki niewinny żarcik.