czy ktoś wie, czy ktoś słyszał

Vortek

Użytkownik
Punkty reakcji
0
co się dzieje dalej ze sprawą wydawanych ponoć poleceń naszych przełożonych ( słyszało sie o dyr.IC z BP)nakazujacych odstąpienia od kontroli w czasie Protestu Styczniowego? Czy toczą się wobec tych ludzi postępowania prokuratorskie , czy sprawa została pozamiatana pod dywan?

no...skoro sam napisałeś, że ponoć, to już masz odpowiedż...zarzut prokuratorski o przyspieszenie odprawy dla aresztowanych fc, gdy oni się bronią że to na polecenie przełożonych, słyszą a ma pan to na piśmie, nie...??? no przecież nie jest pan dzieckiem....wystarczy, czy mam dalej jaśnić...?:eek:

Lance ma racje..... jak ktoś jest słaby psychicznie przełożony żeruje na nim... jak ktoś sie daje dupczyć to jest dupczony.
Byłoby smiesznie gdyby nie to że czesto powaga sytuacji na śmiech nie pozwala....
Byłoby smieszniej gdyby nie fakt ze czym wyzej na górze tym mocniej uszy i oczy zakrywaja w imię trwania posad....

no...skoro sam napisałeś, że ponoć, to już masz odpowiedż...zarzut prokuratorski o przyspieszenie odprawy dla aresztowanych fc, gdy oni się bronią że to na polecenie przełożonych, słyszą a ma pan to na piśmie, nie...??? no przecież nie jest pan dzieckiem....wystarczy, czy mam dalej jaśnić...?:eek:
Ale są też dowody z zeznań świadków -ludzi , którym wydano takie polecenie- jak np. w zatrzymaniach szeregowych celników trwających od co najmniej roku. Chodzi mi o to , jakaś prokuratura z urzędu ( doprowadzenie do braku kontroli na granicach UE, to przestępstwo ścigane z urzędu) rozpoczęła działanie i gromadzi dowody w tej sprawie - czy zawłaszczający Państwo nakazali spolegliwej prokuraturze udawać ,że nic się nie stało?

Back
Do góry