CZEGO CHCEMY?

• Thread starter Thread starter nasti30
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
@nasrali30 : Chłopcze, krowy doić! Burak jesteś i tyle a nienawiśc w Twoich postach gdyby mogła ekran wszystkim zarabiającym wiecej od Ciebie by wypaliła!!! Taaa Boże chroń przed takimi zawistnymi jak TY. Nie myślisz co zrobic żeby było lepiej tylko jak dokopac tym co mają FINANSOWO lepiej od Ciebie. No ale czymś trzeba sie dowartościować.
A jeśli ktoś pyta czego chce? 2000 netto + inteligentnych i rozsądnych przłożonych+ rozsądnej strategi (nie cło 2004+, 2005+, 2006+ i tak co roku- każdy ch.. na swój strój) ale w kategorii 2010- 2015! Niestety do tego trzeba klapki z oczu zdjąc i nie kleić d... do stołka!

rany - Panowie -po co tyle nienawiści. Rozbierają nas od środka a przez takie coś idzie im zdecydowanie łatwiej. Każdy stary był kiedyś młodym a niektórzy młodzi zostaną w cle starymi - i takie to przyjemne jak za ileś lat - o ile będzie gdzie - przyjdą następni młodzi do pracy i będą Was obrzucać?
Po co powiedzcie.... :?:

Powoli robi się jak na kilku innych forach, zaczynamy szamotac się w swojej własnej bezsilności, czasami dochodzi do takich wpisów jak wyżej. Szkoda, gdyz świaczy to tylko o NAS. Nie sztuką jest kogoś wyzwać, obrazić, czy też rozgraniczyć pracowników SC na etosowców ( mundurowych) i tych innych ( cywile-sweterki). Sam staram sie pisac ostro, ale wystarczy zamiast zwykłych złośliwości odrobina kpiny, a cel będzie osiągnięty.

Temat tego postu, to CZEGO CHCEMY, odpowiedź jest raczej jedna Wszyscy chcemy stabilizacji. 8)

Ja w kwestii formalnej :-). Nie u Mnie nienawiść a u Kolegi nastiego (patrz: inne posty). Ja tego osobiście nie traktuje. Taka tylko moja uwaga- choć kto wie moze w towarzystwie nastiego piwo by dobrze smakowało :-)

:twisted: nienawiść ? to tylko chłodne spojrzenie cynika, nie mam wiele do stracenia, jak rozpieprzą interes zawsze moge zająć się czymś innym.

Back
Do góry